Allah allah neden böyle oluyor ki canım ben bugüne kadar 4 iş görüşmesine gittim ilk görüşmeye gittiğim yer olmadı bir tek ki onlarda olumlu bakıyorlardı ama kolumda k.atatürk dövmesini gördüler son 2 kişi kalmıştık 2.görüşmemizdi artık diğer kız alındı tabi bu durumda. İyi ki de olmamış diyorum ben şimdi. Herşeyde vardır bir hayır. Ondan sonra bir yere gittim aynı gün içinde kabul edildim hemen başladım ertesi gün. Sonra ki 2 görüşmemde aynı gün içinde kabul edildim zaten olucaksa hemen ses çıkıyor belli ediyor kendini öyle hadi güle güle yapmıyorlar ama şu bir gerçekki iş bulmak gerçekten çok zor.
Mango, zara,coton,pull and bear, bershka ... gibi büyük mağazalrda part time calışmak istiyorum. öğrenciyim
ve daha önce hiç iş tecrübem olmadı. bu işte çalışan arkadslar varsa çalışma saatlerini ve aldıkları ücretleri yazabilir mi lütfen. yardımınızı bekliyorum
Merhaba ben çalışmadım ama Zarada çalışan birkaç tanıdığım vardı part time çalışıyorlardı hala da çalışıyorlar sanırım:) Haftada 30 saat ve asgari ücret + primler. Bence 30 saat için gayet iyi.
350 milyon degildir canim.benim kardesim full calisiyordu 1400 falandi maasi
Part time calisanlarda 900-1000 aliyorlarmis tabii bu gecen sene idi
Zara,pull and bear,bershka bunlardan biriydi.suan calismiyor ama bu inditex grubundaki markalardan birine basvur istersen.diger yerlere gore daha ii maaslari
kızlar bende evdeyimm. evlendim ve avm de calısamadıgım için mecburen işi bıraktımm. zaranın sartlarını anlatacak biri varsa cok sevinirimm. konu sahibi arkadas ta eger avm de calısmak istiyorsa u.s. polo assn sartları mükemmel.. 578 net , 210 multinet, 75 yol, satısın %1 i kotayı gecersen de %1.25.. deli gibi de satıs oluyo.. kota genelde ortalama 50.000 civarı oluyoo. primi düsün artıkkk
bu soylediğin part timemn ıcretimi full time mı ??
kızlaaar bu satış danışmanı mülakatlarında neler soruluyor ve olumlu olumsuz yanıt en geç kaç gün içinde geliyor?tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Hala merak ediyorsan sureci anlatabilirim zara group icin. Massimo duttideyim ben yeni baslcm. Sartlar burda soylenenlerden cok daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?