• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satış danışmanı olarak çalışanlar önerilerinizi bekliyorum

anelia

Guru
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
644
74
323
kızlar ben satış danışmanı olarak çalışmak istiyrm..netten bisürü başvuru yaptım. AVMlerdeki bi çok mağazaya başvurdum sayılır ama bi türlü iş bulamıyrm:(( 2-3 görüşme yaptım ama hbr gelmedi malessef:5: hayır ben anlamıyrm bi türlü bu satış danışmanlığı ahım şahım bi meslek değil sonuçta kızlar haksızmıyım?? yani fizik desen var allahıma şükür güzellik desen var, güleryüz, kendine güzen... bide halkla ilşkiler okuyrm (AÖF). ee daha ne anlamadım gitti yaa off.... bi görüşmeye gidiyrm sanki müdür yada yönetici olmak için başvuru yapmışım gibi hissediyrm kendimi:59: konuşuyorz onlar drdini anlatıyo ben anlatıyrm tanışıyrm falan sonra ''tanıştığıma sevindim hadi görüşmek üzere'' diyorz ama görüşemiruz bi daha :(( bu iş gözümde o kadar çok büyüdü ki anlatamama size yaa. görüşmelerde onları etkilemek için ne demem gerekiyo ben anlamadımki yahu.. hadi kızlar bana moral ve yardım......

Allah allah neden böyle oluyor ki canım ben bugüne kadar 4 iş görüşmesine gittim ilk görüşmeye gittiğim yer olmadı bir tek ki onlarda olumlu bakıyorlardı ama kolumda k.atatürk dövmesini gördüler son 2 kişi kalmıştık 2.görüşmemizdi artık diğer kız alındı tabi bu durumda. İyi ki de olmamış diyorum ben şimdi. Herşeyde vardır bir hayır. Ondan sonra bir yere gittim aynı gün içinde kabul edildim hemen başladım ertesi gün. Sonra ki 2 görüşmemde aynı gün içinde kabul edildim zaten olucaksa hemen ses çıkıyor belli ediyor kendini öyle hadi güle güle yapmıyorlar ama şu bir gerçekki iş bulmak gerçekten çok zor.

Allah allah neden böyle oluyor ki canım ben bugüne kadar 4 iş görüşmesine gittim ilk görüşmeye gittiğim yer olmadı bir tek ki onlarda olumlu bakıyorlardı ama kolumda k.atatürk dövmesini gördüler son 2 kişi kalmıştık 2.görüşmemizdi artık diğer kız alındı tabi bu durumda. İyi ki de olmamış diyorum ben şimdi. Herşeyde vardır bir hayır. Ondan sonra bir yere gittim aynı gün içinde kabul edildim hemen başladım ertesi gün. Sonra ki 2 görüşmemde aynı gün içinde kabul edildim zaten olucaksa hemen ses çıkıyor belli ediyor kendini öyle hadi güle güle yapmıyorlar ama şu bir gerçekki iş bulmak gerçekten çok zor.

kafayı yememe ramak kaldı yani o derece moralim bozuk...AVM lerdeki mağazaları bilirsiniz aslında çoğuda kaliteli firmalar oluyo..belkide o yüzden çok seçici oluyolar.. ne biliyim yaa:((aslında senin dedğinde doğru cnm herşeyde vardır bi hayır.belkide benim kısmetim değilmiş onlar öyle diyorum artık ben:26: inşallah en kısa zamanda istediğim gibi bi iş bulabilirim ve Allah kimseyi işsiz bırakmasın :5:

Mango, zara,coton,pull and bear, bershka ... gibi büyük mağazalrda part time calışmak istiyorum. öğrenciyim
ve daha önce hiç iş tecrübem olmadı. bu işte çalışan arkadslar varsa çalışma saatlerini ve aldıkları ücretleri yazabilir mi lütfen. yardımınızı bekliyorum (:

Mango, zara,coton,pull and bear, bershka ... gibi büyük mağazalrda part time calışmak istiyorum. öğrenciyim
ve daha önce hiç iş tecrübem olmadı. bu işte çalışan arkadslar varsa çalışma saatlerini ve aldıkları ücretleri yazabilir mi lütfen. yardımınızı bekliyorum (:

Merhaba ben çalışmadım ama Zarada çalışan birkaç tanıdığım vardı part time çalışıyorlardı hala da çalışıyorlar sanırım:) Haftada 30 saat ve asgari ücret + primler. Bence 30 saat için gayet iyi.

Merhaba ben çalışmadım ama Zarada çalışan birkaç tanıdığım vardı part time çalışıyorlardı hala da çalışıyorlar sanırım:) Haftada 30 saat ve asgari ücret + primler. Bence 30 saat için gayet iyi.

Evet Çok İyiymiş Zara. Ben yarın rodi mood a mülakata gideceğim ama internetten part time maasın 350 mılyon olduğunu okudum. çok az değilmi sizce :S:44:

350 milyon degildir canim.benim kardesim full calisiyordu 1400 falandi maasi
Part time calisanlarda 900-1000 aliyorlarmis tabii bu gecen sene idi

Zara,pull and bear,bershka bunlardan biriydi.suan calismiyor ama bu inditex grubundaki markalardan birine basvur istersen.diger yerlere gore daha ii maaslari:34:

Son düzenleme:
Zara,pull and bear,bershka bunlardan biriydi.suan calismiyor ama bu inditex grubundaki markalardan birine basvur istersen.diger yerlere gore daha ii maaslari:34:

bugun konustum rodiyle 480 maaş 150 mılyonda yemek fişi veriyolarmış haftada 30 saat için yol parasıda vermıyorlarmıs. sizce iyi mi ? bana az geldi ama emin olamıyorum:50::59:

kızlar bende evdeyimm. evlendim ve avm de calısamadıgım için mecburen işi bıraktımm. zaranın sartlarını anlatacak biri varsa cok sevinirimm. konu sahibi arkadas ta eger avm de calısmak istiyorsa u.s. polo assn sartları mükemmel.. 578 net , 210 multinet, 75 yol, satısın %1 i kotayı gecersen de %1.25.. deli gibi de satıs oluyo.. kota genelde ortalama 50.000 civarı oluyoo. primi düsün artıkkk:61:

kızlar bende evdeyimm. evlendim ve avm de calısamadıgım için mecburen işi bıraktımm. zaranın sartlarını anlatacak biri varsa cok sevinirimm. konu sahibi arkadas ta eger avm de calısmak istiyorsa u.s. polo assn sartları mükemmel.. 578 net , 210 multinet, 75 yol, satısın %1 i kotayı gecersen de %1.25.. deli gibi de satıs oluyo.. kota genelde ortalama 50.000 civarı oluyoo. primi düsün artıkkk:61:

bu soylediğin part timemn ıcretimi full time mı ??

konuyu gorunce yaptıgım en buyuk aptallık geldı aklıma.. gecen sene Zara müdürlük için iş gorusmesıne cagrılmıstm.. o zamanlar kpss felan dershaneye de gıdıyordum.. teldeki bayana gorusmeye gelemeyecegımı sınava hazırlandıgımı soyledım.. saka gıbı bana basarılar demıstı sınavınızda felan:27::27:
su an ıssız bır ogretmenım.. ne badıreler atlattık bu sene kpss sınavında pfff... :59:

Antalya AVM içi satış danışmanı olarak çalışmak isteyen varsa bana özel mesaj atabilir.İlk sayfada ayrıntılı ilanı bulabilirsiniz :34:

kızlaaar bu satış danışmanı mülakatlarında neler soruluyor ve olumlu olumsuz yanıt en geç kaç gün içinde geliyor?tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

konuya kimse cevap vermiyor ama ben ısrarla tekrar sormak istiyorum,mülakat sorusu değilde bir mağazada kasa görevlisi olarak çalışanların işi zor mu kolay mı iyi mi kötü mü biri cevap versin lütfeen :52:

kızlaaar bu satış danışmanı mülakatlarında neler soruluyor ve olumlu olumsuz yanıt en geç kaç gün içinde geliyor?tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Hala merak ediyorsan sureci anlatabilirim zara group icin. Massimo duttideyim ben yeni baslcm. Sartlar burda soylenenlerden cok daha iyi

Hala merak ediyorsan sureci anlatabilirim zara group icin. Massimo duttideyim ben yeni baslcm. Sartlar burda soylenenlerden cok daha iyi

mülakatta neler sordular peki buralara girmek için aranan nitelikler neler?? zaraya mülakata gitmiştim ama alınmadım, buralara girmek için ne yapmak gerek?

Son düzenleme:
Back