Satır Aralarına Gizlenmiş Mutluluklar........

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
Hayat hoşuna gitmeyecek ama başlıyorum yaşamaya…

Yapamazsınlarla başlar önce yaşam yapamazsın edemezsin gidemezsin!ne istediğini sormaz insana sormadan yapar ne yapacaksa.
Acıdan engeller koyar önüne gözyaşı tepsisinde..Mahkum eder önce seni yaşamaya.Sonra Acının dozunu artırmaya başlar yakar kavurur.Üstelik bunu yaparken sevinçleri de sunmuştur sana.Çevresini acılarla kaplar sevinçlerin.Sırf sana yaşama hakkı vermemek için.Sen sevinçlere ulaşmaya çalıştıkça acılar batar eline.
Neyse ki umutlar yetişir imdadına. Mutluluk avuçlarının içinde der acıyı görmezden gelerek.Anlayamazsın nasıl olur da mutluluk bu kadar yakın olur sana.Sen Acıların arasında ararken O sana sadece yaşamanı söyler mutlu insan tablosu çizer karşında.Pis pis sırıtır bir de dayanamazsın ben neden gülemiyorum dersin.Zamandan bahseder yıllanmış gülücükleriyle.
Onu unutmamanı söyler. Saatler hüznü gösterdiğindeyse çeker gider.
Acıları elinin tersiyle iterek mutlulukları aramaya başlarsın.Oysa ki Mutluluk Görüp görebileceğin her yerde vardır.Üstelik hiçbir bedel ödemeden sahip olabilirsin.Gözünün önündeki sevinçleri görmezden gelirsin.Hayatın Hep mutlulukları aramakla geçmiştir.
Oysa yürek yolculuğu senden sadece bir tebessüm ister.Sen farklı arayışlar içindeyken hayat tekrar sunar o süslü oyunlarını.Kurallara göre yaşamaya başlarsın.
Başlarsın!
Başlar..
Ve sonunda bitersin.
Bitirir!
Bütün hayatın arayışlar içinde geçmiştir.gülümsemeye bile fırsat bulamamışsındır hayat denen kargaşanın içinde..
İşte basit bir yaşam tablosu..Mutluluk yaşam içindeki satır aralarında gizlidir unutma…
Ne yaşarsan yaşa Umudu bir cebine Mutluluğu diğer cebine koy ve devam et yaşamaya…Unutma Mutluluk onların elindeyse seninde cebinde …

diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…