Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar daha yeni aldım kanz marka bebek arabasını satmak istiyorum 2 ay falan anca kullanıldı çok temiz sıfırdan farksız zaten ilgilenen bayanlar
Fiyati icin ne dusunuyorsunuz .fotoda koyabilirmisiniz
Arkadaşlar daha yeni aldım kanz marka bebek arabasını satmak istiyorum 2 ay falan anca kullanıldı çok temiz sıfırdan farksız zaten ilgilenen bayanlar
canım ya burdan foto koyamıyorum istersen sana face adresimi vereyim ordan yükleyeyim
Olur yada mail atin arabaniz hala satilmadiysa.mail adresim tubacelik_20@hotmail.com
canım araba duruyo almak istersen.................................
canım bebek arabasının resimleri kapalı olan konuda bakarsın..........................Olur yada mail atin arabaniz hala satilmadiysa.mail adresim tubacelik_20@hotmail.com
Modeli nedir ?
Çift yönlü mü ?
Saol canım , bizim bi tanıdık arıyor ama özellikle çift yönlü istiyor.canım çitf yönlü değil resimleri var kapalı olan konuda ...........150 liraya olur............
fiyatini ögrenebilirmiyim vede hangi sehir fotoda olursa iyi olur
mail atabilirmisiniz?foto ve fiyat lütfen dilekd23@hotmail.com
Olur yada mail atin arabaniz hala satilmadiysa.mail adresim tubacelik_20@hotmail.com
Merhaba bendede kanz marka baston bebek arabası mevcut. Sıfır gıbı. 1 hafta kullandık sadece.
Merhaba bendede kanz marka baston bebek arabası mevcut. Sıfır gıbı. 1 hafta kullandık sadece.
resim de gönderir misiniz?
resim de gönderir misiniz?
Yenıyım burda resim nasıl yükleniyor ?
canım bebek arabasının resimleri kapalı olan konuda bakarsın..........................
kapalı olan konu ne hangisi anlamadım bende talibim arabaya