Satilmak isteyen altinlar !!

Borçları senin altınlarına güvenerek mi yapmışlar da simdi bozalım diyolar. 45altın 8000tk falan yapıyo Zaten. Okadar zengin bu paraya mı kalmış. Ben düğün günü otelde kalacağım için güvenlik açısından kv verdim. Kadıncağız elini bile sürmedi. Almadı. Diğer gün gidip kasa açtırdım ve koydum. Tatilede kafam rahat gittim. 2sene oldu kimse ne sordu nede bişe dedi. Onlar kocana ve sana takılmış hediyeler. Ne kv ne kp nede annen şunu yap bunu yap diyemez

Altın gelinindir NOKTA hakkın olan şeye sahip çık kendini ezdirme. En baştan ağırlığını koy aksi halde bu hep böyle devam eder

Merhaba ..
Daha onceki konumda belirtmistim dugun gecesi altinlari kayinvalidem almisti aradan bir hafta gecti balayindaydik.
Esim ailesiyle konustugunu 90tane ceyrek olduginu soyledi iki gun sonrada balayindan dondumuzde esim ben yanlis anlamisim 45taneymis dedi onlari hemen satip borclarimizi odeyelim dedi!!
Ben bu insanlari tanidigimda durumlari cok iyiydi.
Esimin aylik 4bin geliri var babasinin durumu cok iyi ama yardim etmiyor evlendime pisman oldum ben sessiz sakin biriyim cemkiren saygisizlik edebilecek biri degilim ve bu duruma uzuluyorum.
Esimle cok severek evlendim..
Bilezikleride satmak istedini soyledi
Bunlarin zenginligine ne oldu bilmiyorum....:KK43:
Ve aksamdan kalmaya gidicez onlara kendimi cok kotu hissediyorum.

Bilezikler senin mihrin, sen karar verebilirsin sadece ne yapacağına altınlara. Rızan olmadan bozdururlarsa kul hakkına girmiş olurlar. İste takılarını takıcam diye

Altınları al bankaya kasaya koy, asla bozduma esin aylığı yeterli değilmi Allah korusun birsey olsa, sana güvence, sinir oluyorum gelinin altınına göz diken kV lerden, bende kvyim durumumuz iyi deyip hava attılar
Şimdi iflası ettiler
onlar kendi kızının altınları bozdururmu ?

Kızım sen altınları saymadinmii 90 dan 45 inmişler sen gelinsin sana takıldı onlar ,başta diretmesn bu altınları bizim kötü günümüz için diyeceksin senin annen alsa kıyamet kopar

Neden saymadan emanet ettiniz ki şimdi ömür boyu şüphe duyacaksınız. Acaba 90 mi takıldı? Bana mı yalan söylediler ? Diye. Biz daha salondayken sayıp öyle emanet ettim. Balayindan döner dönmez de aldım emanetlerimi.

Bileziklerimi takmak istedigimi soyledim bi suratla verdiler.
Biriken parayida kardesi abime veririz dedi.
Altinlari esim diretti annesinde kalsin daha sonra aliriz yeni evliyiz calinir falan
Ben daha2haftalik evliyim bu seyler bizi yipratacak gibi..
Bankaya koymak istedigimi soyledim ilerisi icin esimde altinlari heran bozdurabiliriz borclarimiz var kafamiz rahat etsin dedi
Diretmedim.
Kv altinlarin bi sure onda kalacagini soyledim kasalarinda.
Ben zaten vermezdim burda kalsij burdan kimse alamaz dedi
Esimin huyu yeni yeni ortaya cikiyorki adama bisey desem kusup trip yapiyor ve ben yaklasmadan yaklasmiyor..
Suan evimo topliyacagim fakat inanin hic hevesom yok..
1haftafir iliskimizde yok yaklasmiyor ben yaklasincada uyuyor..
Suan neyapacagimi bilmiyorum..

senin o altınların üstüne soğuk su içeceğin belliydi hiç ağlama..kocanla mutlu mesut yaşayacaksan da sesini çıkarmayacaksın artık..adamlar sana takılan altınlara en başından göz koymuştu..kocana diyeceğin tek şey benim akrabalarımın bana taktıklarını verin kendinizinkileri satın olur en fazla..ona da yanaşmayacakları Allahın emri zaten.

Siz takılarınızın sayısını bilmeden neden taslim ettiniz ki kv ye? Yani tamam emanet edebilirsiniz bizde balayına giderken etmiştik ama hem biz kendimiz saymıştık hemde kv bir de beraber sayalım içimiz rahat olsun verdiğiniz gibi alırsınız demişti. 90 nerde 45 nerde arada bu kadar bariz bi fark olması düşündürücü. Hani 90 dır ben 80 anlamışımdır dese neyse de.. Kesinlikle izin vermeyin bozdurmasına çalışsın ödesin borcunu. Borç ödenir de giden kolay kolay geri gelmez :KK14:

Anlamıyorum ki vallahi,, mutfagı yatak odasını kız tarafı yapıyor, havlusu, nevresimi.. vs bir ton para yapıyor.. Kınayı da kız yapıyor.. Erkek tarafı düğünü ve salonu yapıyor güya,, sonra altınları alıp borç kapatıyorlar.. Ozaman ortak bir keseden harcayıp, altınlarla borcu kapatsınlar.. Bilmiyorum valla evlilikten soğudum

Hayir. Ama her kadin gibi bende rahat edebilecegim bir hayat istedim.
Daha oncesinden cok fazla maddi manevi sikinti yasadim ve bunu ona anlattim oda bana seni rahat tahat yasatacagim dedi ailesi aileme durumlarini cok iyi gosterdi..
Babasi istemeye geldiginde dukkanlarindan apartmanlarindan yazlklarindan bahsetti.
Hepsinden kira aldigini soyledi.
Dugunde bana takilan ince hediyelik bir bilezik ama kendi kizi sadece 800 TL ye tasarim etek aliyor belki bunlar konusulacak syler degil ama insan hayret ediyor bu kadar varlikta nicin benim altinlar...tanidigimda ne durumunu biliyordum ne varligini oyle sevip evlendim ben..
aynen bu şekilde söyleyin siz de eşinize...beni rahatça yaşatacağını söyledin,o kadar mal mülk dediniz ,nedne şimdi altınalr bozduruluyor diyin...öğrenmek için soruyorum dersiniz..böylece ilk evlilik dersinizi almış olursunuz..eşinizi ilk defa gerçekten tanıma şansınız olur..ne tepki verecek bakalım...

Hemen ders verme yorumlari baslamis.
Konu sahibi bunlar zengindi benim altinima ne ihtiyaclari var demek istiyor.
Bence haklida kocasinin bozdur diye baski yapmasi yanliş. Sizde bozdurmayin konu sahibi.
vallahi bende bitiyorum milletin bu yorumlarına
ne cok saldırmaya meraklı ınsanlar var
ben de o sekılde anladım bunlar zengınler de neden benım altınları alıyorlar gıbılerınden

sımdı bu dedıkelrınden mantık evlılıgı yaptıgı para ıcın evlendıgı nerden cıkıyor ya bırı bana anlatsın

Canım 90 çeyreğin yarısı olmuş 45 ben bu işten huylandım
altınlarına sahip çık sen yeni gelinsin takıp hevesini almak istersin
Battı batıyorsa o zaman bozdurursunuz bu ne hız anlamadım gitti
birde 2 haftalık evlisiniz canım
Sanki evliliğin altınların üzerine evlenilmiş gibi
Kv suratla verdi demişsin başında bileziklerini alabildiysen sevindim

vallahi bende bitiyorum milletin bu yorumlarına
ne cok saldırmaya meraklı ınsanlar var
ben de o sekılde anladım bunlar zengınler de neden benım altınları alıyorlar gıbılerınden

sımdı bu dedıkelrınden mantık evlılıgı yaptıgı para ıcın evlendıgı nerden cıkıyor ya bırı bana anlatsın
Biri konu acsinda direk saldiralim mantiginda insanlar. Konu acipta milletin bos lafiyla ugrasmiyim diyorum ben kendi adima.
Amac dert paylasmak akil almak belki ama yorumlarin cogu asagilama, elestirme maksadiyla yapiliyor.
Biz burada soruna cevap vermek amaciyla yaziyoruz. Isterse zengin diye evlensin bizim bunu yargilamaya ne hakkimiz var degil mi?
Sizin, benim gibi dusunen daha cok insan olsa keske.

bende hiç öle durum olmadi bilezikleri verde bozduralim felan bi kendi annem dedi bana verdiği iki bilezigi istediydi vermedim. amcamin bana düğünde taktiği bileziği istedi onu verdim. kaynanamgilde bilezik set takımı hiç geri istemedi sadece düğünde takılan altınlari aldi. zaten onlar oglan tarafinindir. bana takılan altınlarda benim ailemde... öle olur bizimi adetlerimiz. ama bileziklerini set takımı hiç verme derim. o senindir.. benim kocam araba alalım bilezikleri satalım derse satardim yine bilezik yapardim. mal mülke düşkün olmayin bunlar hep gelir gider...

X