Alacam bu aralar canım araştırıyorum. Teşekkür ederim sana da kolay gelsinBebek arabam sunny baby ikiz bebek arabasi. Yanyana olanlardan. Mama sandalyem pilsan. Bime gelmisti. Mama sandalyemden cok memnunum. Bir an once al suan daha rahat oturuolar cunku. Ben de 6.5 ayliklarken almistm. Bir de orda onlari oynatiom vs. Kolay gelsin.
ne demişler akıl akıldan üstündür :)Canm lastikli carsaf tertemiz bebekler guzelce oynuo. Intagramda bi pedogog yapmis evinde. Tavsiyee etti.
bende yaramaz topların eski modeli var..dolabın üstünde duruyor öylece bi kutusundan çıkarıp bakayım düşünürseniz.filli olan değil diğeri.Urunlerindn herhangi birini ya da birkacini playskool yaramaz toplarla takas yapabilirm.
Nevresim takimi tac disney marka. Orjinal kutusunda. 2 kez yikandi.
Nevresim takimi 25 tl. Bebe nevresim takimi. Ayrintili foto atarm canm. Suluk ve pembe oturak satilmadi..senden once bi arkadas sordu ama henuz haber vermedi.ne demişler akıl akıldan üstündür :)
bende yaramaz topların eski modeli var..dolabın üstünde duruyor öylece bi kutusundan çıkarıp bakayım düşünürseniz.filli olan değil diğeri.
bu nevresim takımı kaç tl?sizinkinin foto yok mu? bir de pembe bebek oturagı ile suluk satıldı mı
Yaramaz toplarin eski modeli dediginizi gorebilir miyim??ne demişler akıl akıldan üstündür :)
bende yaramaz topların eski modeli var..dolabın üstünde duruyor öylece bi kutusundan çıkarıp bakayım düşünürseniz.filli olan değil diğeri.
bu nevresim takımı kaç tl?sizinkinin foto yok mu? bir de pembe bebek oturagı ile suluk satıldı mı
Cnm bu ürünler satıldı mı?Ikizlerim 3 aylikken aldik kizlar bunlar netten fotograflar vaktim olmadigi icin ekleyemedim. Tiny love kutusunda projektorlu donence. 100 tl neredeyse hic kullanilmadi. ana kucaginin kutusu yok resimdekinin aynisi yeni gibi 100 tl. toplamda iki urun 200 tl. Ayrintili resim ilgilenen olursa atabilirim.
Cnm umarım satılmamıştır güncel mi hala?Tiny love sihirli gece lambasi ve projektorr 100 tl kargo bana ait.
donencemiz satildi. Sunny baby elektrikli sallanan anakucagimizi da 10. Ayimiza gircez hala kullaniorz.ben kullanmazlar sanip foto yuklemistim. Zaten aldigim urunler icinde param helal olsun dedigim bir donence bir de bu kendinden sallanan anakucagiCnm umarım satılmamıştır güncel mi hala?
Dönence satıldı mı
Evet. Satildi.Dönence satıldı mı
Hayir duruyor.Eşofman altı satıldı mı?