Bebek İkinci El Satiliktir// Tiny love sihirli gece lambasi donence ve projektor bebek oturagi mama koltugu bebedor

Alacam bu aralar canım araştırıyorum. Teşekkür ederim sana da kolay gelsin

Canm lastikli carsaf tertemiz bebekler guzelce oynuo. Intagramda bi pedogog yapmis evinde. Tavsiyee etti.
ne demişler akıl akıldan üstündür :)

Urunlerindn herhangi birini ya da birkacini playskool yaramaz toplarla takas yapabilirm.
bende yaramaz topların eski modeli var..dolabın üstünde duruyor öylece bi kutusundan çıkarıp bakayım düşünürseniz.filli olan değil diğeri.

Nevresim takimi tac disney marka. Orjinal kutusunda. 2 kez yikandi.

bu nevresim takımı kaç tl?sizinkinin foto yok mu? bir de pembe bebek oturagı ile suluk satıldı mı

Nevresim takimi 25 tl. Bebe nevresim takimi. Ayrintili foto atarm canm. Suluk ve pembe oturak satilmadi..senden once bi arkadas sordu ama henuz haber vermedi.

Yaramaz toplarin eski modeli dediginizi gorebilir miyim??

Bnde wewell dijıtal görüntülü bebek monitörü satıyorum.sıfırdır.kutusu var ancak gümrükten düştüğü için garantısi yoktur.e bebekte 600lıradr fıyatı.250ye vereceğim ılgılenen arkadaşlar özelden msj atabılır

Cnm bu ürünler satıldı mı?

Cnm umarım satılmamıştır güncel mi hala?
donencemiz satildi. Sunny baby elektrikli sallanan anakucagimizi da 10. Ayimiza gircez hala kullaniorz.ben kullanmazlar sanip foto yuklemistim. Zaten aldigim urunler icinde param helal olsun dedigim bir donence bir de bu kendinden sallanan anakucagi
basta. Kolay gelsin size.

2 tane var markasini hatirlayamadim ama nette 80 tl kargo bedava yolluolar. Benimkiler 10 aylik halen kullaniorz. Ilgilenirsenz markasini yazarm neetten bakarsnz.

lütfen yazarsanız çok sevinirim kızım çok ağlıyor perişan durumdayım elektrikli sallanma özelliği olması çok işime yarayacak

Yanlis anlama oldu pardon. Ben ana kucagini oto koltugu olarak da kullanilanlardan sandm. Biz elektrikli besigimizi 9 ay kullandk. Sonra sattik. Simdi de evin ortasina salincak kurduk. Eskiden koylerde olurdu ya oyle. Cunku benim kizimda cok zor uyuo. Sahbndn e bi bakin ordan belki uyguna alirsnz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…