Evet::))) hem de iki tane ... cok guzel ve şik renkler wslla. Siz de benim gibi zevklisiniz::))) bir de odadaki halilarini fistik yesili lastik carsafla kapladm super oldu resim atarm size. Donencemz de jokerden alindi subat sonunda.Dönenceyi alıyoruum! park yatağımız bile aynıymış cerenball, ebebekten mi aldın :)
Park yataga eve gelen misafir bayiliodu walla ne guzelmis renkleri die::)))Dönenceyi alıyoruum! park yatağımız bile aynıymış cerenball, ebebekten mi aldın :)
Evet::))) hem de iki tane ... cok guzel ve şik renkler wslla. Siz de benim gibi zevklisiniz::))) bir de odadaki halilarini fistik yesili lastik carsafla kapladm super oldu resim atarm size. Donencemz de jokerden alindi subat sonunda.
25 olur canm1 banyo oturagi ve 1 akitmaz bardagin fiyati ne olur. Maviler
Bebek arabam sunny baby ikiz bebek arabasi. Yanyana olanlardan. Mama sandalyem pilsan. Bime gelmisti. Mama sandalyemden cok memnunum. Bir an once al suan daha rahat oturuolar cunku. Ben de 6.5 ayliklarken almistm. Bir de orda onlari oynatiom vs. Kolay gelsin.Merhaba canım ikiz anneleri topiginden hatırladım seni.masallah ürünleri satmaya başladığına göre buyutmussun bebişleri.benimkiler 7 aylık olacaklar.takipteyim işime yarayan bişeler olursa alabilirim.
bebek araban ve mama sandalyelerin hangi marka?