Esimin yurt dışından bana hediye olarak aldığı iphone u şimdiki telefonumdan memnun olduğumdan satıyorum.
Telefon açılmamış kutusunda duruyor. Eşim apple shop tan almış. 16 gb beyaz modeli.
İlgilenenler mesaj atsın. Mantıklı önerilerinize açığım. Lütfen telefonun fiyatını bilmeden ve araştırmadan mantıksız önerilerde bulunmayın. Ben Ankara dayım. İsteyen arkadaş kontrol edip elden alabilir.
Yukarıda belirttiğim gibi ürün orjinal kapalı kutuda. Apple shop dan alındı farurası da var. Canım ciddi alıcıysan eğer fiyatta da anlaşırsak buyurur gelirsiniz evimize eşinin de zaten işi buymuş gerekli kontrolleri yapıp teslim alırsınız. Bu arada ben Ankara dayım.
canım eşim işi gereği sürekli geziyo zaten sen bana özelden bi fiyat belirt çünki elindeki telefon gerçekten değerli bi telefon o yüzden ciddi almak istiyorum fiyatını belirt sen ona göre düşüniyim bende :)
canım eşim işi gereği sürekli geziyo zaten sen bana özelden bi fiyat belirt çünki elindeki telefon gerçekten değerli bi telefon o yüzden ciddi almak istiyorum fiyatını belirt sen ona göre düşüniyim bende :)
Canım özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazmak zorundayım. Almanya Apple Store da 639 euro. İstersen sende bak internetten. Biz 1575 tl ye vermeyi düşünüyoruz.
fiyatı normal bence ben geniş ekranlı bi telefon istemiştim ama eşim bu telefonu daha uygun gördü yani şu açıdan kalite bakımından sağlamlık bakımından samsung tan çok çok üstün olduğunu söyledi eşimle konuşuyim birdaha sana haber vericemm canım ama çok istiyorum almayı
fiyatı normal bence ben geniş ekranlı bi telefon istemiştim ama eşim bu telefonu daha uygun gördü yani şu açıdan kalite bakımından sağlamlık bakımından samsung tan çok çok üstün olduğunu söyledi eşimle konuşuyim birdaha sana haber vericemm canım ama çok istiyorum almayı