Satılık VW araç

gunayder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
1.502
15
2011 model volkswagen tiguan jeep 2.0 dizel 4*4 funfaction aracımı satıyorum.
Otomatik vites olup arac beyaz renktir.
49.000 km de değişen boya yok orjinal ilk sahibinden tüm bakımları yetkili serviste yapılmıştır.

Araç için istediğim fiyat 83.000 tl dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar kimsenin bu tarz bir arabaya ihtiyacı yok mu?

Araba çok süper ya!

O kadar bakan olmus.kimse jeep sevmiyor mu?
Elbet vardir jeep hayrani tarz sahibi bayanlar.
Hadi bekliyorum yorumlarinizi.

araba eşinizin mi sizin mi?
bide çok pahalıymış o kadar para yazık ev alınır ev :) eşim bana yeni aldı wv polo ama 15000 tl :)

araba eşinizin mi sizin mi?
bide çok pahalıymış o kadar para yazık ev alınır ev :) eşim bana yeni aldı wv polo ama 15000 tl :)

Yorum icin COK sevindim

Benim de daha evvel polo 'm vardi.hatta ilk arabamdi. Onu COK sevmistim.
Bazan jeep kullanan bayanlar COK Hosuma gidiyordu soyluyordum.
Esimde ozendigimi dusunmus,sag olsun almis bana da birtane.' senin ne eksigin var ' diyo

Tamam araba COK havali super bise AMA Ben alismisim kucuk arabalara.bunu kullanmakta zorlaniyorum.
Triptronik ve on arka park kamerali Aslinda normalde bayanlarin istedigi tarzda.ama iste istanbulda kullanirken hep tedirginim.
Kucuk sehir olsa korkmazdim.

Evet biraz pahali AMA sonucta vw hem de jeep yani.ooooo oyle pahali arabalar var ki dudagim ucukluyor valla:)

sevindirdiysem ne mutlu bana
arabaya sözüm yok ama biraz fazla fiyat
eşinide tebrik ediyorum '' senin ne eksiğin var '' diyerek düşünmüş seni
ama işte alışmadık şeyde şey durmaz demişler aynen o hesap neye alışıyorsa insan başkasını yadırgıyor işte
bende küçük araba seviyorum bunu satarsam mini düşünüyorum tavsiye ederim
aracınıza inş. en kısa zamanda alıcı bulursunuz. başka sitelere de koyarsanız işiniz kolaylaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…