Bebek İkinci El SATILIK Tiny Love Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuruy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle bir özür dilemeniz gerekirdi burda yetişkin insanlarız ve verdigimiz sözde durmalıyiz size defalarca kez mesaj attım bana dönüş yapmadığınız için endişelendm burda bir zahmet kendinizi benim yerime koyun çocuğumun rızkı var ortada sonuçta ama keşke parayı yatırmasaydm bu dediklerinizden sonra asla almazdım birşey satıyorsanz sürekli iletişimde olmalısınız ben ilk defa böyle birşey gördüm[/QUOTE

:) Ürünü teslim almayın geri yollayın paranızı yollarım madem pişmansanız :)) ben onu başka alıcılar çıkmasına rağmen size söz verdiğim için beklettim.üç kuruşluk muhabetler yapmayalım burda.

Lütfen terbiyenizi takınin
Neyse arkadasim cevap verme münakaşa olmasin , hali yolda parada çoktan yerine ulasti zaten..sadece daha özverili olmak gerek böylesi durumlarda..kimse kimsenin babasinin kizi değil burada...

Bende kalmadım zaten ürününüze
Neyse arkadasim cevap verme münakaşa olmasin , hali yolda parada çoktan yerine ulasti zaten..sadece daha özverili olmak gerek böylesi durumlarda..kimse kimsenin babasinin kizi değil burada...
Haklısınız

Bahsi kapatalim kizlar. Simdi herkes kendine gore hakli.
Muhim olan netice...
Lakin urun satisi yapanlarin gunde en az 4-5 defa girip degerlendirme yapmasi ve mesajlara cevap vermesi gerek. O yuzden de tan5501 e hak verdim ben. Nuruycum boyle seyler oluyor ister istemez. Sende takma artik boyle seyler olur. Yarin obur gun basina gelirse daha iyi anlarsin.
Burda herkes birbirine guveniyor ve urun eline gecmeden para cikartiyo...
Hadi hepimiz helâlleselim ve opuselim.
Helal edin bakayim birbirinize.
Nihayetinde melekler kullanacak bu esyalari....

Back