Bebek İkinci El SATILIK Tiny Love Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuruy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuruy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2014
213
12
68
34
İzmir
Tüm parçaları sağlam.Tekmele/ Oyna müziği çalışıyor.
100 lira resimlerini yükledim

Son düzenleme:
resimler

Eklentiler

• 2015-01-02 19.05.33.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 153
  • 2015-01-02 19.06.02.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 135
  • 2015-01-02 19.06.23.jpg
    129,7 KB · Görüntüleme: 149
Tüm parçaları sağlam.Tekmele/ Oyna müziği çalışıyor.
100 lira resimlerini yükledim
Mesajlarımı görüyor musunuz ben size parayı attım ama kargoyu verdiniz mi ulaşamıyorum size dönüş yapar misiniz lütfen

Ben size demiştim ki pazartesi sabah parayı yatırırsanız öğleden sonra kargoya veririm.PAZARTESİ PARA SABAH YATMADI.öğleye doğru yattı o saatte de eşim işe gitmişti paketi ulaştıramazdım yani.Bu gün izinli ve yolda birazdan kargo takip numarasını yazarım buraya takip edersiniz.Buraya yazdığınız cümleleri de bir daha kine daha dikkatli seçerisniz.Çok sık nete giremediğimi belirtmiştim size aradan 1 gün bile geçmeden bu yakıştırmalar anlamsız.güle güle kullanın aldığınız oyun halısını.

Hiç ayıp bir şey yazılmamış bence.
Haklı olarak talebini yapmış.
Bu kadar da alıngan olmanıza gerek yok.

Ne olursa olsun birbirinizle iletişim içinde olmaniz gerekirdi..arkadaşa tavir yapmaniza gerek yok..oda hakli yani

Öncelikle bir özür dilemeniz gerekirdi burda yetişkin insanlarız ve verdigimiz sözde durmalıyiz size defalarca kez mesaj attım bana dönüş yapmadığınız için endişelendm burda bir zahmet kendinizi benim yerime koyun çocuğumun rızkı var ortada sonuçta ama keşke parayı yatırmasaydm bu dediklerinizden sonra asla almazdım birşey satıyorsanz sürekli iletişimde olmalısınız ben ilk defa böyle birşey gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…