Canim indirim düşünürsen Ben bu gece alırım ciddi aliciym ve acilTüm parçaları sağlam.Tekmele/ Oyna müziği çalışıyor.
100 lira
Canim ürünü nuruy hanım satıyor kısmetse anlaştık bizde yarın sabah ödemeyi yapıyorum inşallah umarım sende gönlüne göre bulursunİndirim yapın nuruy almaz ise benim olsun....
Baktım tatlım resimlere sağol Çok güzelmişresimler
Gıcık :)
Sağol canim benim:)Şaka canım hayırlı olsun..
Mesajlarımı görüyor musunuz ben size parayı attım ama kargoyu verdiniz mi ulaşamıyorum size dönüş yapar misiniz lütfenTüm parçaları sağlam.Tekmele/ Oyna müziği çalışıyor.
100 lira resimlerini yükledim
Mesajlarımı görüyor musunuz ben size parayı attım ama kargoyu verdiniz mi ulaşamıyorum size dönüş yapar misiniz lütfen
Umarım canim yaGonderir elbet. Hayirli olsun. Yogundur belki bu aralar...
Ben size demiştim ki pazartesi sabah parayı yatırırsanız öğleden sonra kargoya veririm.PAZARTESİ PARA SABAH YATMADI.öğleye doğru yattı o saatte de eşim işe gitmişti paketi ulaştıramazdım yani.Bu gün izinli ve yolda birazdan kargo takip numarasını yazarım buraya takip edersiniz.Buraya yazdığınız cümleleri de bir daha kine daha dikkatli seçerisniz.Çok sık nete giremediğimi belirtmiştim size aradan 1 gün bile geçmeden bu yakıştırmalar anlamsız.güle güle kullanın aldığınız oyun halısını.
KP01631377905Canim indirim düşünürsen Ben bu gece alırım ciddi aliciym ve acil
KP01631377905
KP01631377905
8.60 ÖEDEME TUTARI
Teşekkür ederim canim destek olduğun için sonuçta mağdur edilen bendimHiç ayıp bir şey yazılmamış bence.
Haklı olarak talebini yapmış.
Bu kadar da alıngan olmanıza gerek yok.
Öncelikle bir özür dilemeniz gerekirdi burda yetişkin insanlarız ve verdigimiz sözde durmalıyiz size defalarca kez mesaj attım bana dönüş yapmadığınız için endişelendm burda bir zahmet kendinizi benim yerime koyun çocuğumun rızkı var ortada sonuçta ama keşke parayı yatırmasaydm bu dediklerinizden sonra asla almazdım birşey satıyorsanz sürekli iletişimde olmalısınız ben ilk defa böyle birşey gördümBen size demiştim ki pazartesi sabah parayı yatırırsanız öğleden sonra kargoya veririm.PAZARTESİ PARA SABAH YATMADI.öğleye doğru yattı o saatte de eşim işe gitmişti paketi ulaştıramazdım yani.Bu gün izinli ve yolda birazdan kargo takip numarasını yazarım buraya takip edersiniz.Buraya yazdığınız cümleleri de bir daha kine daha dikkatli seçerisniz.Çok sık nete giremediğimi belirtmiştim size aradan 1 gün bile geçmeden bu yakıştırmalar anlamsız.güle güle kullanın aldığınız oyun halısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?