Bebek İkinci El satılık tiny love tekmele oyna oyun halısı

ürün gayet temiz görünüyor ve gerçekten çok işe yaramıştı bizde.geçen aynı ürünü ben de sattım.fiyatı da makul.ge.en sene 120 isteniyordu bu halıya ve satıldı.ilan kaldırılmıştı.sonra 75 tl ye buldum ama bir parçası kırık diğer parçası eksikti.çok bulamadım o ara temiz bir halı mecbur sıfır aldım.ki sıfır fiyatına insan acıyor.ilk başta korktum kızım durmaz filan diye ama durmaması mümkün değil çok ilgi çekici bir halı.alacaklara tavsiye ederim.

kızlar oyun halısını takasta yapabılırım en azından kızımın ıhtıyacı olan bısey ıle suan 7.5 aylık fakat 1,5 2 yas gıyınıyoruz

merhabalar ben uzun zamandır halı bakıyorum ama ya bulamadım burdan ya da eşim izin vermedi 2. ele, dün e bebekten başka marka bir halı aldık ama içime sinmedi bu akşam gidip değiştirecektim eğer İstanbuldaysanız ben size e bebekten yerine başka bir şey alayım halıyı bana gönderin İade edeyim aldığımı daha paketinde....

cnm ıstanbulda degılım ızmırdeyım ben ama begendıysen kargo ıle yollarım mng kargo ıle anlasmalı çok uyguna gelır 6 tl ye fılen ınankı kızım 1 kere bıle oynamadı hep dışarı kactı

cnm ıstanbulda degılım ızmırdeyım ben ama begendıysen kargo ıle yollarım mng kargo ıle anlasmalı çok uyguna gelır 6 tl ye fılen ınankı kızım 1 kere bıle oynamadı hep dışarı kactı

gerçekten yeniyse almak isterim , eşim biraz 2. el konusunda sıkıntı yaşatıyor ,hatta bu akşam aldığımız ahalıyı verip tıny love alacaktık sıfır olsun dediği için.Ben ise ne kadar uygun olursa o kadar iyi diye sizden almak isterim ,,benim oğlu 4 aylık seviyo oyuncaklarla dönenceyle v.s oynamayı... anlaşabilirsek siz ne istersiniz yerine?

özel msj hakkım yok yeni kullanıyorum üyeliğimi, dün halı almıştık sizden alırsak onu iade edeceğiz ,yerine bir şey alırsak daha iyi olurdu,
ama ordan alacağım bir şey yok diyorsanız ,tabi konuşur anlaşırız. mail adresimi vereyim ordan tel nomu yazarım görüşürüz...uygun olur mu? ( dilekcsr2011@hotmail.com)

cnm ben sıze numaramı gönderdım özelden ok dersenız verıcem sıze halıyı.sız dıger aldıgınız halıyı ıade ettınızmı.sızın aldgınız urunler bıze olmazsa gerı ıade edemeyız e bebek yok burda parayı yatırırsanız daha ıyı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…