• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Satılık Tesettürlü Gelinlik..

beyazpeynir1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
1.641
1.788
133
Merhaba, 2 hafta önce giydiğim tesettürlü gelinliğimi satmak istiyorum. Sade bir model. Fiyatı 900 lira.
Yanan, yırtılan, yıpranan bir kısmı yok. Kuru temizlemesi de yapıldı.

38 beden, kırık beyaz. Duvağında inciler var. Etek uçlarında detaylar var, dantel değil. Farklı bir tül çalıştılar. Kolları dar, üzerinde kabarık tül var.
Satın almak isteyenlere daha detaylı fotoğraflar yollayabilirim. Sonuçta az para değil, iyice içine sinip satın almak ister insan..

$4.jpg$2.jpg$1.jpg$3.jpg

gelinliğiniz güzel gibi duruyor fakat çok net değil bana özelden daha ayrıntılı resim atabilir misiniz bi de boy ve kilo ölçülerinizi malum tam olarak uydurmak zor.

kusura bakmayın yeni görüyorum mesajınızı. mail adresinizi verebilirseniz, istediğiniz bilgileri ve başka resimleri iletebilirm.

haydi ama kimse neden almıyor:) buradan gelinlik satan kimse yok herhalde.. iyice ümidimi kestim artııık...

satıyorum satıyoruuuum.. saattt tıı....

içim acıyor tertemiz gelinlik dolapta ziyan olacak.. yeter ki bi işe yarasın.. kaça isterseniz bırakıyorum..

Back