Merhaba arkadaşlar kardeşimin arkadaşı satıyor bu abiyeleri yardımcı olmak için bende burada yayınladım..abiyeler sıfır ve markalı..satış yapabilirse kardeşinin eğitimi için kullanacak ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz..bu kıyafetleri çalıştığı yerden vermişler ona.oda satabilirse katkısı olabilir diye düşünmüş.yapı olarak çekingen bir kardeşimiz rencide olsun istemedim ben resimleri koyayım ilgilenen olursa haberleşirz dedim ona.ilgilenen ark bunu da göz önünde turmasını rica efşyorum şimdiden tşkler..
36/38 bedenle uyumlu ürünler tek dolayısıyla iade ve değişim olmuyor bilginize arkadaşlar.verdiğim linkte tamamı yer alıyor burda bir kısmı var sadece
Sıfır ürün satışı yasak arkadaşım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet yasak ama bir çok kişi sıfır ürün satıyor. etiketli ürünler de satılıyor. hemen hemen herkesin dükkanında var sıfır ürün.
Kimsede komple 1 sayfa dolusu sıfır ürün yok belki 3-5 tane zaten olduğunda nevoşta kapatıyor ben uıyardm
İnstgramda satş gayet yapılıyor pekte çekingence değil
o konuda haklısın cnm. tamamen reklama giriyor o zaman
Evet canm bak erinmeden instgaram girdim baktm daha fazla çeşit var başlıkta ihtyac dio arkadaş çekiniyor diyor ama ben pek çekingenlik görmedim
Ayrıca bukadr ürünü hiç bir patron vermez ısntgramda kapıda ödeme diyor kapıda ödemenn şartlarını herkes biliyor vergi levhan bildirimn filan olması fatura kesebilmen gerekli yani bu bildiğin dükkan satışı kabinlerde denenio resimler konuyor kimse kimseyi kandrmasn ben oyüzden daldm konuya zaten açıkcası
ben de baktım şaşırdım :)) neyse kimseyi yargılamak istemiyorum. senin kadar ayrıntısını da bilmiyorum bu satış işlerinin. haklısın sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?