Satılık sıfır abiyeler

mlkhkn

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
297
14
643
42
İstanbul
Merhaba arkadaşlar kardeşimin arkadaşı satıyor bu abiyeleri yardımcı olmak için bende burada yayınladım..abiyeler sıfır ve markalı..satış yapabilirse kardeşinin eğitimi için kullanacak ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz..bu kıyafetleri çalıştığı yerden vermişler ona.oda satabilirse katkısı olabilir diye düşünmüş.yapı olarak çekingen bir kardeşimiz rencide olsun istemedim ben resimleri koyayım ilgilenen olursa haberleşirz dedim ona.ilgilenen ark bunu da göz önünde turmasını rica efşyorum şimdiden tşkler..

Merhaba arkadaşlar kardeşimin arkadaşı satıyor bu abiyeleri yardımcı olmak için bende burada yayınladım..abiyeler sıfır ve markalı..satış yapabilirse kardeşinin eğitimi için kullanacak ihtiyaç sahibi bir kardeşimiz..bu kıyafetleri çalıştığı yerden vermişler ona.oda satabilirse katkısı olabilir diye düşünmüş.yapı olarak çekingen bir kardeşimiz rencide olsun istemedim ben resimleri koyayım ilgilenen olursa haberleşirz dedim ona.ilgilenen ark bunu da göz önünde turmasını rica efşyorum şimdiden tşkler..

Canim burada sıfır ürün satışı yasak malesef.

Öyle mi bilmiyordum sitede mi yasak konu yanlış yerdemi?birde instagrama koymuşlar onunla ilgili link verebiliyor muyum

ben baktım çok beğendim hepsi çok güzel. tabi açık bayanlar için. yalnız bu kadar abiyeyi çalıştığı yerden verilmiş olması çok ilginç :53:

image.jpg
27.0 KB (Kilobyte)

image.jpg
33.2 KB (Kilobyte)

image.jpg
31.2 KB (Kilobyte)

image.jpg
28.1 KB (Kilobyte)

image.jpg
27.7 KB (Kilobyte)

image.jpg
27.4 KB (Kilobyte)

image.jpg
39.3 KB (Kilobyte)

image.jpg
35.6 KB (Kilobyte)

image.jpg
31.6 KB (Kilobyte)

image.jpg
28.8 KB (Kilobyte)

image.jpg
32.6 KB (Kilobyte)

image.jpg
29.9 KB (Kilobyte)

image.jpg
33.0 KB (Kilobyte)

image.jpg
30.7 KB (Kilobyte)

DSC00620.JPG
157.9 KB (Kilobyte)

DSC00619.JPG
160.6 KB (Kilobyte)

elbise.jpg
56.7 KB (Kilobyte)

S4032830.jpg
44.1 KB (Kilobyte)

S4032829.jpg
36.2 KB (Kilobyte)

S4032828.jpg
28.4 KB (Kilobyte)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.jpg
    $image.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 100
  • $image.jpg
    $image.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $image.jpg
    $image.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 97
  • $image.jpg
    $image.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 74
  • $image.jpg
    $image.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 79
  • $image.jpg
    $image.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $image.jpg
    $image.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 84
  • $image.jpg
    $image.jpg
    27,4 KB · Görüntüleme: 81
Fazlalık varmış canım bildiğim kadarıyla gerçekten işyerinden verdiler biliyorum şüpheniz olmasın.resimdeki mankenlik yapanda arkadaşları.

36/38 bedenle uyumlu ürünler tek dolayısıyla iade ve değişim olmuyor bilginize arkadaşlar.verdiğim linkte tamamı yer alıyor burda bir kısmı var sadece

Sıfır ürün satışı yasak arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sıfır ürün satışı yasak arkadaşım

evet yasak ama bir çok kişi sıfır ürün satıyor. etiketli ürünler de satılıyor. hemen hemen herkesin dükkanında var sıfır ürün.

evet yasak ama bir çok kişi sıfır ürün satıyor. etiketli ürünler de satılıyor. hemen hemen herkesin dükkanında var sıfır ürün.

Kimsede komple 1 sayfa dolusu sıfır ürün yok belki 3-5 tane zaten olduğunda nevoşta kapatıyor ben uıyardm
İnstgramda satş gayet yapılıyor pekte çekingence değil

Kimsede komple 1 sayfa dolusu sıfır ürün yok belki 3-5 tane zaten olduğunda nevoşta kapatıyor ben uıyardm
İnstgramda satş gayet yapılıyor pekte çekingence değil

o konuda haklısın cnm. tamamen reklama giriyor o zaman :34:

o konuda haklısın cnm. tamamen reklama giriyor o zaman :34:

Evet canm bak erinmeden instgaram girdim baktm daha fazla çeşit var başlıkta ihtyac dio arkadaş çekiniyor diyor ama ben pek çekingenlik görmedim
Ayrıca bukadr ürünü hiç bir patron vermez ısntgramda kapıda ödeme diyor kapıda ödemenn şartlarını herkes biliyor vergi levhan bildirimn filan olması fatura kesebilmen gerekli yani bu bildiğin dükkan satışı kabinlerde denenio resimler konuyor kimse kimseyi kandrmasn ben oyüzden daldm konuya zaten açıkcası

Evet canm bak erinmeden instgaram girdim baktm daha fazla çeşit var başlıkta ihtyac dio arkadaş çekiniyor diyor ama ben pek çekingenlik görmedim
Ayrıca bukadr ürünü hiç bir patron vermez ısntgramda kapıda ödeme diyor kapıda ödemenn şartlarını herkes biliyor vergi levhan bildirimn filan olması fatura kesebilmen gerekli yani bu bildiğin dükkan satışı kabinlerde denenio resimler konuyor kimse kimseyi kandrmasn ben oyüzden daldm konuya zaten açıkcası

ben de baktım şaşırdım :)) neyse kimseyi yargılamak istemiyorum. senin kadar ayrıntısını da bilmiyorum bu satış işlerinin. haklısın sanırım.

ben de baktım şaşırdım :)) neyse kimseyi yargılamak istemiyorum. senin kadar ayrıntısını da bilmiyorum bu satış işlerinin. haklısın sanırım.

Doğrudur canm .
Burada çoğu insan ikinci el ürünü ile satş yaparak ihtyaclarnı karşılıyor
Çoğuda değerlendiriyor
Onlara haksızlık bize haksızlık olduğu için yazdm sadce bende kimseyi kırmak istemen ama bu tarz şeylere gerek olamadığını düşünüyorum.

Back