Talya Artık olgun ve dolgun bir hatun. Kayıtlı Üye 7 Şubat 2008 1.898 14 2 Kasım 2010 Konu Sahibi Talya #1 Arkadaşlar kitaplar inanın gıcır gıcır vitrin kitabı adeta,bu aralar çok kitap aldım,bazılarını elden çıkarıyorum ki yenileri gelsin.. NotTT Kargo ile gönderebilirim(diğer kargolara göre ucuz)en son 2 kiloya kadar 4 lira civarıydı.. GERİLİM 4 lira Kutsal Meclis -Ted Deker (cep boy) Mahzen- Jeff Abbott (cep boy) AŞK 5 lira Bana Sevdiğini Söyle - Julia Quınn Fırtına Çiçekleri - Laura Kınsale AŞK 9 lira Kalbimi Affettim - Stephanie Laurens Beni Baştan Çıkartma - Loretta Chase İhtiras Çiçeği - katleen E.Woodıwıss
Arkadaşlar kitaplar inanın gıcır gıcır vitrin kitabı adeta,bu aralar çok kitap aldım,bazılarını elden çıkarıyorum ki yenileri gelsin.. NotTT Kargo ile gönderebilirim(diğer kargolara göre ucuz)en son 2 kiloya kadar 4 lira civarıydı.. GERİLİM 4 lira Kutsal Meclis -Ted Deker (cep boy) Mahzen- Jeff Abbott (cep boy) AŞK 5 lira Bana Sevdiğini Söyle - Julia Quınn Fırtına Çiçekleri - Laura Kınsale AŞK 9 lira Kalbimi Affettim - Stephanie Laurens Beni Baştan Çıkartma - Loretta Chase İhtiras Çiçeği - katleen E.Woodıwıss
Nurdan1 Guru Kayıtlı Üye 21 Şubat 2007 169 1 4 Kasım 2010 Konu Sahibi Talya #2 Merhaba Özelden mesaj gönderdim.
daisy66 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2008 663 4 8 Kasım 2010 Konu Sahibi Talya #3 canım benim likede bakabilirsin