Satılık Pronovias Laren Gelinlik ve Mai Duvak:)

Biancaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
6
1
36
Screenshot_2016-01-05-20-21-21-1.png
Screenshot_2016-01-05-20-21-11-1.png
Dantelli gelinlik sevenler için en ideal gelinlik. Balık model. Kuru temizlemesi yapıldı. Kısa ve uzun duvağı mevcut. Duvak uçları dantelli. 36 beden için uygun çok zarif bir gelinlik. Şahsen düğünde çok beğenildi gelinliğim hala konuşuluyor:) Düşünenler için foto atabilirim. 4500 tl gelinlik 990 tl duvağın asıl fiyatıdır. İkisi için 2900 lira düşünüyorum. 1 gece giyiliyor hem marka olsun, hem zarif olsun, hem de uygun olsun diyorsanız kaçırmayın. O kadar para vermeyin 1 gece için. Ben verdim ama şimdi olsa 2.el kovalardım akıl başa sonradan geliyor:) Vakko Wedding kılıfı, takı çantası ve askılarıyla beraber gönderilecektir.

Son düzenleme:
Dantelli gelinlik sevenler için en ideal gelinlik. Balık model. Kuru temizlemesi yapıldı. Kısa ve uzun duvağı mevcut. Duvak uçları dantelli. 36 beden için uygun çok zarif bir gelinlik. Şahsen düğünde çok beğenildi gelinliğim hala konuşuluyor:) Düşünenler için foto atabilirim. 4500 tl gelinlik 990 tl duvağın asıl fiyatıdır. İkisi için 1900 lira düşünüyorum. 1 gece giyiliyor hem marka olsun, hem zarif olsun, hem de uygun olsun diyorsanız kaçırmayın. O kadar para vermeyin 1 gece için. Ben verdim ama şimdi olsa 2.el kovalardım akıl başa sonradan geliyor:) Vakko Wedding kılıfı, takı çantası ve askılarıyla beraber gönderilecektir.

fotograflarını göremiyorum ekler misiniz

:) gelinlik zarif ve hos gerçekten. Ama malum butce meselesi :KK43: ben "ikisi için 1900 TL düşünüyorum" yazısını okuyunca duvak ve gelinlik diye dusunmustum. Iyi satışlar

X