Bebek İkinci El Satılık Pierre Cardin enigma bebek arabası

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Arkadaşlar Pierre cardin enigma arabam var. Çok az kullanıldı.Hiçbir yerinde deforme yok. 8 kg.ağırlığında. Kategorisinde en hafif araba.
Ama şimdi baston puset alacağımdan dolayı satmak istiyorum. Yağmurluğu da var. 375 Tl ye almıştım. 200 tl ye satıyorum.
Çift yönlü kullanılabilir.
360 derece dönen tekerlekler hem ön hemde arka
tam yatış pozisyonu dahil 4 pozisyonu var.
sepeti var.
aklıma gelen özelliklei bunlar.
Sorularınız olursa yanıtlarım.

PS 2020 ENİGMA ÇİFT YÖNLÜ PUSET
Ürünün Kodu: PS 2020
Ürünün Adı: Enigma
Markası: Pierre Cardin
Markanın Ait Olduğu Ülke: France
Ürün ağırlığı: 6,9 kg.
Kalite Belgeleri: EN 1888, BS 7409 UK, NF S-54-001 France
Aldığı Ödüller:iki yıldır avrupanın en iyi çift yönlü bebek arabası seçilmektedir.

Özellikler
Kolayca değişebilen ve ayarlanabilen oturma ünitesi 4 pozisyonda kullanılabilir; Oturma, dinlenme Masaj ve yatış pozisyonu
Oturma ünitesinin ön tarafında, çocuğunuz oturduğunda onu ergonomik olarak destekleyen U şekilli Çıkarabilen koruma barı mevcut
Birbiriyle tamamen uyumlu renklerde aksesuar serisi
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0- 4 yaş
Taşıma Kapasitesi: 0- 20 kg
Miktar/ ml/ Kg: 6.9 kg
Ürün Madde İçeriği: Şase Alüminyum kasa (A1 High Performance Alüminyum) , Kumaş Nano Teknolojisi ile 3 M Scotchgard özelliği ile (Özel silikonlu,leke tutmaz,su geçirmez, hava alan kumaş bebeği yazın serin,kışın sıcak tutar) üretilmiştir.
Temizlenme: Nemli bez ile silinebilir kumaş, elde 30 derecede yıkanabilir
Kullanım zamanı: + 0 aydan itibaren EU (48 ay)

Teknik Özellikler
Çift taraflı kullanım özellikli(bebeği görebilmeniz için)
Kol yüksekliği ayarlanabilir itme kolu
Komple kapanan tül pencereli üst tente
4 kademe ayarlı sırt dayanağı
Çıkabilen ön bar ve komple kumaş
5 nokta emniyet kemeri ve bebek baş korumaları, Tek tuşla açılabilir
Geniş açılı 360 derece dönebilen ön ve arka tekerlekler,frenlenebilir arka tekerlekler(4 tekerde dönebilir)
Bebek uyuyacağı zaman uzayabilen ön ayaklık
pratik takılabilen ayak rüzgarlığı
Sportif sepet, - Tek elle kapanabilme mekanizması
Çift emniyet kilidi
Katlandığında Arabaların Bagajında Az Yer Kaplar
Ergonomik katlanma özelliği ile, bu araba eşsiz bir tasarım harikasıdır. boyutları ve hafifliği (6,9kg) ile pratik baston bebek arabası boyutlarına ve ağırlığına eş değer ölçüde olmaktadır. Bu sebeple ileride ihtiyaç duyacağınızı düşündüğünüz daha hafif ve küçük bebek arabası ihtiyacınız da ortadan kalkmış olacaktır
Aliminyum Kadrodan İmal Edildiği İçin Çok Hafif Olan Bu Arabanın En Büyük Özelliği Tek Elle Koldaki Düğmeye Tek Haraketle Basarak Katlanır Bu Özellik Annenin Bebek Kucaktayken Arabayı Açıp Katlayabilmesini Sağlar.

katlanmış ölçüleri:genişlik:50 cm....yükseklik:85 cm

günceldir. ayrıca 8 kg.değil 6,5 kg.miş. benzerlerinin en hafifi. ihtiyacı olan yokmu arkadaşlar..

Merhaba arkadaşım,
Satılık bebek arabası ilanınız hala geçerliyse ve kabul ederseniz ayırdığımız 150 tl karşılığı yarın almak isteriz.Acil ihtiyacımız var çünkü.
İyi akşamlar...

merhaba
150 ye hiç düşünmemiştim ama madem acil ihtiyaç tamam o zaman. canım ben tekirdağ çorlu da oturuyorum. istanbuldaysan gel gör istersen arabayı 1,5 saatlik mesafe.
sıfırından farksız. tel no mu msj atarım sana özelden olurmu?

Çok çok teşekkürler anlayışın için, ancak biz Şişli'de oturuyoruz ve gelmem mümkün değil.Bebek ufak.
Yine de tekrar teşekkürler...

millet hem ucuz hemde ayagına kadar götürülmesini istiyor arkadasım veya kargo bedava olsun istiyorr sen bence burda değil de sahibindene ver orada mutlaka alıcı çıkar ben olişimin çogu şeylerini oradan verdim burası hep bedavacı :)

haklısın galiba arkadaşım. hiç ilgilenen bile olmadı. oysa dışarda markasız olanını enaz 300 e alırlar. Napalım sağlık olsun. ben hala güncel diyeyim bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…