• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık oto koltuğu.. 60 tl. Sıfırdan farksız.

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Baby max marka ( Kraft ın ürünü) Kırmızı-Gri 60 TL.
Sıfırdan farksızdır. Arabayı sattığımızdan dolayı koyucak yerim olmadığından satıyorum. Çorlu dan elden alınırsa daha iyi olur.
Ama başka şehirde olursa ptt kargo ile gönderebilirim.

$PicsArt_1397507083094.jpg

Özellikler :
9-25 kg a kadar olan bebekler için
• Ufak bebekler için ekstra oturma şiltesi ve baş destek yastığı
• 5 noktalı emniyet kemeri
• Yandan darbelere karşı baş ve boyun koruyucu yanlıklar
• Ayarlanabilir kemer uzunluğu
• Otomobile kolay monte edilebilme
• Ağırlık: 7,9 kg
• 6 farklı oturma pozisyonuna ayarlanabilen sırt dayanağı
• Otomobile kolaylıkla monte edilebilme
• Yan darbelere karşı baş ve boyun koruyucu yanlıklar
• Ufak bebekler için ekstra baş destek yastığı

Ptt kargo ile ne kadara gelirki acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oto koltugunu 50 ye birakirmisiniz pekii.

Aksam dönüş yapsam size eşim de bir gorsunde elinizdeki urunun fotoğraf i varmi pekii

Ptt kargo ile ne kadara gelirki acaba

ptt kargoyu bilmem ama yurt içiyle ist. balıkesir arası 60tl tuttu ben gönderdim eniştemin iş yeri üzerinden yolladımda biraz indiler bu fiyattan

Ooo bayagi fazlaymis

evet bende burda okuyorum herkez 10-15 yazıyor 50 tl kargo dahil dedim bende helali hoş olsun alan arkadaşa ama indirim yapılmasa bide üstüne cebimden verecektim bence herkez aldıkları nerden nereye nekardar tutuğnu yaazsa yada kargo sitelerinden uzaklık ve kg yazarak tutarda hesaplanabiliyor

Oto koltugunun kendi resimlerini koyar misiniz kumas leke yipranma vs.. Var mi acaba

Oto koltugunun kendi resimlerini koyar misiniz kumas leke yipranma vs.. Var mi acaba

Bu aksam resimleri koyarım arkadaslar. Ama yıpranma söz konusu drğil kesinlikle. Bir çok defa satış yaptım bu sitede. Problemli diye geri dönen olmadı. Memnun kalınan satıcılardanım.zaten dediğiniz gibi değilmiş diyen çıkarsa da Ürünlerimin arkasındayım.

10 tl üstünü ben karşılarım dedim zaten.

ne dediğiniz ve nasıl anlaştığınız beni ilgilendirmiyor arkadaşım ben olan şeyi söyledim balıkesir -ist. kargosu 60 tl dedim sen ne yaparsan yaparsın banane.

Merhaba. Nerde oturuyorsunuz eğer ilgilenen yoksa bende talip olabilirim

Back