satılık mor renkli abiye elbise

Swanbeauty

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
915
532
123
İzmir
çok iyi bir abiye mağazasından satın alınmış PonticPrince marka tamamen pul işlemeli nişan kıyafeti ve ayakkabısı sadece 1 kez giyilmiştir.nişan evde olduğu için elbise temizdir.buna rağmen isteyen kuru temizleme yaptırabilir.36-38 beden için uygundur.(ben 1,64 boy,57 kilo olarak giydim.)ayrıca elbiseyle birlikte 37 numara ayakkabısı ve kışın kullanmak isteyenler için üstünün özel dikim peluş etolü vardır.(aslında bolero desek daha doğru olur.)istediğim fiyat hepsi için 300 tldir.kargo ücreti bana ait.isteyenler özelden mesaj atabilir.
(

Son düzenleme:

sadece pembe etolun fiyatı nedir

ben elbisemi çok beğenerek almıştım ama elimde durup hiç bir işe yaramayacak.ihtiyacı olup da durumu olmayan bir insan için fiyatı düşürüp verebilirim.sadece elbisenin fiyatı 600 tl idi.durduğu yerde duracağına birilerinin işine yarasın istiyorum.

Yanlış anlamayın ama elbise biraz demode geldi bana. Her geçen gün moda ve zevkler değişiyor. O sebeple etolü bence ayrı satın. Tabii siz bilirsiniz.. Fikrim bu sadece

elbise size demode gelmiş olabilir.herkesin zevki farklıdır.üstte güzel duruyor ve ben severek giyindim.şimdi tüllü ve kabarık modeller de çok yaygın tercih meselesi.ben ışıltılı elbiseleri seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…