Bebek İkinci El satılık mama sandalyesi ve bebek arabası

resim çekme durumum olmadığı için benzerlerini yükledim sizlere fikir olsun diye mama sandayesi siyah gri...bebek arabası gri kenarları kırmızı şeritli

Eklentiler

• $peg-perego-prima-pappa-diner-l.jpg
    17,3 KB · Görüntüleme: 108
  • $3887_kucuk.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 119
hangi şehirdesiniz? ve sattığınız ürünlerin model ve markaları nedir acaba , bu arada bana kargo tutarı hesaplayacaktınız :)

hangi şehirdesiniz? ve sattığınız ürünlerin model ve markaları nedir acaba , bu arada bana kargo tutarı hesaplayacaktınız :)

İSTANBULDAYIM BEN bu arada ürünün modeli üstte gördüğünüz gibi markasını bilmiyorum şuan ama öyle ahım şahım bi marka olmadına eminim:)
siizn kargo hesaplamak için enini boyunu falan tam bilmek gerekiyor ama 50 den yukarı tutacağını sanmıyorum

bende bebek arabamı satışa sundum ama kimse cevap vermiyor.Bence sizin verdiğiniz fiyatta çok uygun inanın arabamı satabilsem yada arabamız olmasa sizinkini alırdım hemde iki ürün bedava nerdeyse

bende bebek arabamı satışa sundum ama kimse cevap vermiyor.Bence sizin verdiğiniz fiyatta çok uygun inanın arabamı satabilsem yada arabamız olmasa sizinkini alırdım hemde iki ürün bedava nerdeyse

ucuz diye kimse istemiyo sanırsampahallıya satsam eminim alıcısı çok olur

ben bebek arabası arıyorum ama tems,li resim diye pek önemsemedim cunku kullanım durumuda birsey alırken cok onemlı benım ıcın ayrıca markası nedir o onemlidir benim için.

ben bebek arabası arıyorum ama tems,li resim diye pek önemsemedim cunku kullanım durumuda birsey alırken cok onemlı benım ıcın ayrıca markası nedir o onemlidir benim için.

space marka kırık çıkığı yok ama 8 yıl önce almıştım ben sadece yer darlığından dolayı elimden çıkarmak istiyorum şu ana kadar o bebek arabasında 3 kişi büyüdü 100 tl olmasıda o yüzden

Durumu iyi olmayana GERÇEKTEN İHTİYACI OLANA bebek arabasını elden teslim edilmek üzere verebilirim

Son düzenleme:
mama sandalyesine ihtiyacım var markasını ve son fiyatını yazarmısınız ?

canım son olarak bebek arabasını ne kadar düşünüyon maddi dururum fazla iyi değil almayı düşünüyorum dışarda ama alamıyorum
uygun versen eşim kabul ederse alırım cnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…