Satılık Makyaj Malzemesi

perican55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
3.883
788
198
Arkadaşlar herkese merhabalar. Malesef ki kozmetiğe olan zaafımdan dayanamayıp yine yığınla kozmetik alışverişi yaptım ve üç beş derken hem cebimi zorladım :KK53:

Gelin görün ki benim kozmetik canavarlığımdan elimde daha ambalajını bile açmadığım çok malzeme var bu yüzden bunları kullanmama sıra gelmesi yıllar sürer, bu yüzden satmaya karar verdim.

Ürünler tertemizdir sadece 1 kez kullandım ki bu sebeple 1 gram ancak azalmıştır dolayısıyla sıfır ayarıda desem abartmış olmam.

Ürünlere gelecek olursam,
Note mat fondöten - likit kapatıcı - kirpikleri uzun gösteren rimel - mat kahverengi far ( kaş farı olarak kullanırım diye almıştım oysa kaş farım var )

Ben toplu satmak istiyorum ve toplam fiyatına 75 lira diyorum. Toplu alana bir de göz kalemi hediye edeceğim.

Tek tek almak isterseniz,
Fondöten = 35 Lira
Far = 11 Lira
Rimel = 15 Lira
Kapatıcı = 20 Lira

Eklentiler

• 2014-11-29 18.53.29.jpg
    2014-11-29 18.53.29.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 378
  • 2014-11-29 18.54.53.jpg
    2014-11-29 18.54.53.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 370
  • 2014-11-29 18.56.20.jpg
    2014-11-29 18.56.20.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 254
  • 2014-11-29 18.58.36.jpg
    2014-11-29 18.58.36.jpg
    2,7 MB · Görüntüleme: 289
  • 2014-11-29 18.59.16.jpg
    2014-11-29 18.59.16.jpg
    1.009,2 KB · Görüntüleme: 241
Arkadaşlar herkese merhabalar. Malesef ki kozmetiğe olan zaafımdan dayanamayıp yine yığınla kozmetik alışverişi yaptım ve üç beş derken hem cebimi zorladım :KK53:

Gelin görün ki benim kozmetik canavarlığımdan elimde daha ambalajını bile açmadığım çok malzeme var bu yüzden bunları kullanmama sıra gelmesi yıllar sürer, bu yüzden satmaya karar verdim.

Ürünler tertemizdir sadece 1 kez kullandım ki bu sebeple 1 gram ancak azalmıştır dolayısıyla sıfır ayarıda desem abartmış olmam.

Ürünlere gelecek olursam,
Note mat fondöten - likit kapatıcı - kirpikleri uzun gösteren rimel - mat kahverengi far ( kaş farı olarak kullanırım diye almıştım oysa kaş farım var )

Ben toplu satmak istiyorum ve toplam fiyatına 75 lira diyorum. Toplu alana bir de göz kalemi hediye edeceğim.

Tek tek almak isterseniz,
Fondöten = 35 Lira
Far = 11 Lira
Rimel = 15 Lira
Kapatıcı = 20 Lira
Digerlerini bilmem ama ayni fari sifirini 14 tlye aldim..11 tl 2.el icin pahali olmus.. Hayirli satislar..

Digerlerini bilmem ama ayni fari sifirini 14 tlye aldim..11 tl 2.el icin pahali olmus.. Hayirli satislar..
Canım hiç kullanmadım farını testerden beğenip almıştım ve kutusuyla birlikte bir köşede bekliyordu ama diğer ürünleri birer kez kullandım yalan yok

Canım hiç kullanmadım farını testerden beğenip almıştım ve kutusuyla birlikte bir köşede bekliyordu ama diğer ürünleri birer kez kullandım yalan yok
Tabi oyledir siz de kendinizce haklisiniz ama her ne kadar olsa 2.el kategorisine giriyor satin alindigi icin..rimelin de sifir fiyati 19.90tl.. Fiyatlariniz bit pazari icin yuksek kalmis. Yoksa cok kaliteli urunler severim bu markayi. Ben nacizane fikrimi soyledim yanlis anlamayin. Iyi aksamlar..

Tabi oyledir siz de kendinizce haklisiniz ama her ne kadar olsa 2.el kategorisine giriyor satin alindigi icin..rimelin de sifir fiyati 19.90tl.. Fiyatlariniz bit pazari icin yuksek kalmis. Yoksa cok kaliteli urunler severim bu markayi. Ben nacizane fikrimi soyledim yanlis anlamayin. Iyi aksamlar..
Estağfirullah canım benim sen de kendince haklısın elbette, ürünleri kullanmaya sıra gelmediği için biraz daha uygun tuttum ama tabikide pazarlık sünnettir :)

Bu markayı denemedim ama ürünleri güzel diyorlar umarım satarsın bu arada ben sayfamda orijinal tekli MAC farı 15 liraya koydum ki sıfırı 70 lira civarında henüz satılmadı note markasının tekli farına 11 lira cidden fazla kaçıyor.

Biraz daha dusurmelisin fiyatlari tatlm:) satisin daha iyi olur
Acemiyim apla daha önce hiçbişiciğimi satmamıştım piyasa nasıl işliyor hiç bilmiyorum açıkçası o zaman ben sizden öneri alsam fiyat bakımından ?

Bu markayı denemedim ama ürünleri güzel diyorlar umarım satarsın bu arada ben sayfamda orijinal tekli MAC farı 15 liraya koydum ki sıfırı 70 lira civarında henüz satılmadı note markasının tekli farına 11 lira cidden fazla kaçıyor.

Vallaha mı diyon ? Merak ettim senin farı ..

Burada biraz daha ucuza satiliyor kendine gore azcik daha dusurmelisin ki alici bulabilesin bir de kargo parasi var insanlara pahali geliyor bu kadar para vericgme gidip başka bir şey alirm ayni paraya diye bir düşünce cikabiliyor fiyatlari biraz daha ddüşün:) ürünlerin kalitesine lafim yok kesinlikle ama makyaj uürününü bile gctm en marka kiyafeyler bile öyle ucuza satiliyor ki;)

makyaj urunlerının bır kez kullanılmıs dahi olsa satılması bna hijyen acısından saglıklı gelmedı :/
Rimel konusunda haklisiniz fondoten ve kapaticiyi hicbir sekilde tenime temas ettirmedim fircayla kullandim ki o da bir kez. Fari zaten hic kullanmadim kutusuyla duruyordu

İlginç,hiç aklıma gelmezdi kullanmadığım makyaj malzemelerini satmak,ben genelde birilerine verip boşaltmayı tercih ediyorum dolapları:KK45:

makyaj urunlerının bır kez kullanılmıs dahi olsa satılması bna hijyen acısından saglıklı gelmedı :/
Aslında doğru bir düşünce,ben testerlarını bile denemeyi sevmiyorum.

merhaba bu far kullanıldı mı üzerindeki yazı silinmiş gibi yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor. bir de son fiyat nedir acaba kargo falan da işin içine girince sıfırdan daha pahalıya geliyor çünkü.. Teşekkür ederim

merhaba bu far kullanıldı mı üzerindeki yazı silinmiş gibi yoksa fotoğrafta mı öyle görünüyor. bir de son fiyat nedir acaba kargo falan da işin içine girince sıfırdan daha pahalıya geliyor çünkü.. Teşekkür ederim
Canım fara hiç dokunmadım telefonun kamerası kötü olduğu için resimler iyi çıkmadı. Sadece far alacaksan kargoyla pahalıya gelir çünkü en ucuz kargo bildiğim kadarıyla 5 lira

Flormar Long Wearing ruj L06 numara = 8 lira
Deborah rimel = 10 lira

Eklentiler

• 2015-01-26-14-54-39-167.jpg
    2015-01-26-14-54-39-167.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20150126_150426.jpg
    IMG_20150126_150426.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 68
Back