Bebek İkinci El Satılık..lansinoh affinity elektrikli çiftli göğüs pompası

nigar006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
59
0
36
Ankara
1. Ay kadar kullandım dezenfetkte edip kutusuna kaldırdım.kutusu garantisi faturası herşey mevcut.yanında 15 adet göğüs pedi 20 adet süt saklama poşeti hepsi lansinoh marka .ankaradayım ankara içi elden teslim edilir.kargoyla şehir dışın gönderilir en son vereceğim fiyat 100 TL

satıldı mı acaba

Tatlim ben bu konuda cok acemiyim mazur gor:))) urunun ozelliklerink soylermisin tsk ederim sevgiler

Bebeğin doğal emme şeklini taklit etmek için uyarı ve vakum olmak üzere iki aşamalı sağım yapar.
Değiştirme butonuyla uyarma ve sağma aşamaları arasında kolayca geçiş yapma imkanı sağlar.
Sütün borulara ve pompaya geri akmasın önleyen diyafram sistemi vardır.
Yarı sürede daha fazla süt sağma imkanı sunar.
Standart boyunlu çoğu biberonla uyumludur.
Bilgilendirici, arkadan aydınlatmalı LCD ekran, düşük ışık koşullarında da kullanmaya elverişlidir.

İhtiyaca uygun olarak iki farklı çalıştırma seçeneği mevcuttur: Adaptör veya pil
Bisphenol A içermez.
Küçük,sessiz ve hafiftir.

ben de ankaradayım.otomatık mı?tam olarak hangı model ınternetten aynı urun hangısı lınk atar mısınızlansinohun hangısı tam ısmı nedır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…