Ben 1. Ay kadar kullandım dezenfetkte edip kutusuna kaldırdım.kutusu garantisi faturası herşey mevcut.yanında 15 adet göğüs pedi 20 adet süt saklama poşeti hepsi lansinoh marka .ankaradayım ankara içi elden teslim edilir.kargoyla şehir dışın gönderilir en son vereceğim fiyat 95 tl
Ben 1. Ay kadar kullandım dezenfetkte edip kutusuna kaldırdım.kutusu garantisi faturası herşey mevcut.yanında 15 adet göğüs pedi 20 adet süt saklama poşeti hepsi lansinoh marka .ankaradayım ankara içi elden teslim edilir.kargoyla şehir dışın gönderilir en son vereceğim fiyat 95 tl
selam canım,
bende ankara'dayım. gelip elden teslim alabilirim. Ancak forumlarda okuduğum kadarıyla bir iki ay evel bir bayan arkadaş kullanamadığı sıfır lansinoh elektirikli pompasını 60tl ye vermiş. yanlış anlama kıyaslama için değil ama indirim yapaiblirmisin diye yazdım. Sonuçta kargo ödemesi vs. de olamyacak ank. da olduğumuzdan. En son ne olur acaba?
Ben 1. Ay kadar kullandım dezenfetkte edip kutusuna kaldırdım.kutusu garantisi faturası herşey mevcut.yanında 15 adet göğüs pedi 20 adet süt saklama poşeti hepsi lansinoh marka .ankaradayım ankara içi elden teslim edilir.kargoyla şehir dışın gönderilir en son vereceğim fiyat 85 tl
KONU GÜNCELDİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?