Bebek İkinci El Satılık kraft park yatak ve mama sandalyesi

lucille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
8
0
images

images

Merhaba,

Öncelikle Ankaradaki alıcılar için...park yatak 135 TL ,mama sandalyesi 65 TL...özellikle mama sandalyesine 1 veya 2 kere oturdu.park yatağı da pek kullandık sayılmaz.fotograftaki yatağın açık yeşil-açık gri olanından.mama sandalyesi birebir aynı.

merhaba,

kapatıp kutuya koyduktan sonra satmaya karar verdim.tekrar kurmak çok zor inanın...

her türlü teferruatı mevcut, kutuda olduğu için sadece açılıp tozu alınacak..hiç kullanmadık sadece odada açık durdu.rengi hakkında bilgi vermek için netten aşağıdaki fotoğrafı buldum.

evet sallanabiliyor, hemen basit bir hamlemleyle sabit hale geliyor.biraz ayrıntısından bahsedeyim.2 seviyede kullanılabiliyor.alt değiştirme bölümü, üzerinde asılı oyuncakları da var
merhaba..acaba yatağın model olarak adını yazabilirmisiniz.birde içinde yatak dâhidir dimi.öyleyse biraz daha indirim yapabilirseniz ciddi almayı düşünüyorum..(alıntıyla cevaplarsanız memnun olurum)

images

images

Merhaba,

Öncelikle Ankaradaki alıcılar için...park yatak 135 TL ,mama sandalyesi 65 TL...özellikle mama sandalyesine 1 veya 2 kere oturdu.park yatağı da pek kullandık sayılmaz.fotograftaki yatağın açık yeşil-açık gri olanından.mama sandalyesi birebir aynı.
Satildimo

images

images

Merhaba,

Mama sandalye si duruyor mu elden alabiliriz

X