satılık kına gecesi elbisem herkes çok beğenmişti.

kimyager25

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
633
348
$IMG_2891.jpg

kızlar kına gecesi elbisem bebek bekliyorum o yüzden elimdeki abiye elbiselerimi satıyorum. çok yer kaplıyorlar. 1 kere kına gecemde giyindim. kumaşı süperdir likralıdır. 38-40 bedene rahatlıkla olur. isterseniz omuz kısmında taşlı aparatın yüksekliğini ayarlayabilirsiniz içinde ayarlama payı vardır. ben biraz göbişli olduğum için resim biraz kötü durmuş aslında korse giymiştim ama sıkıntıya gelemedim çıkardım :) eğer daha düz bir karnınız varsa kusursuz duracaktır.
850 tlye fatihten aldım eğer dikkatli bakarsanız kaliteli bir elbise olduğunu görürsünüz. başka fotoğraflar isterseniz ekleyebilirim. fiyatı 300 tldir. elbiseyi kuru temizlemeye verdim elbise torbasında ilk günkü gibidir. ekstra temizliğe vermenize gerek yok sıfır ayarındadır.

Son düzenleme:
saol canim :) ama elbise cok güzel ve sadece 2 saat bile giymemisimdir canım kina gecemde 2 abiye 1 bindalli giydim. o yüzden elbise nerdeyse sifir ve cok kaliteli bunlari bile bilede 100 tlye satamam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrica elbisemin taşlarıyla uyumlu magza marka abiye ayakkabisi var alan kisiye onuda hediye edicem cantasiyla beraber.

son fiyat 200 tl oldu kizlar lame rengi burnu acik magza marka 37 numara ayakkabimla cantasini alan kisiye hediye edicem

X