satılık kaban vs kıyafet ve ayakkabılar/satış durdurulmuştur.

elfidaeftelya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
9
4
38
52
elimde kullanmadıgım kabanım çizmelerim ve bir kaç şey kıyafet mevcuttur satılık ürünlerdir takasa şimdilik açık degilim eğer bu ürünler degerlenirse yerine yenileri gelebilir...

m beden bir kabandır 1 kere giyildi kilo verdigim için içinde kayboluyorum 150 tl

s m l her bedene uyan bir elbise 1 kaç defa giyildi 20 tl

38 bedenim ama bana büyük geliyor 40 bedene rahatlıkla uyabilir 25 tl

38 no çizme sorunsuzdur baska cizme aldıgım için boşta kaldı 25 tl

benim 160 boyum diz kapagımın az üstünde kalıyo o fermuar kısmı yırtmaç tarzında yapılmış sizin boyu bilmedigim icin kesin konuşamıyorum hafif topluysanız eger elbise güzel durcagına eminim :)

para ihtiyacımdan dolayı ürünler indirimdedir bekliyorum ayrıntılı konuşulur yeterki orta yolu bulalım...

Bu elbisenin markası nedir ? Kol altından enini ölçebilir misiniz? Üzerinizde resmi varsa süper olur. Tabii minikuss almayacaksa :)

minikuş kafayı taktı ona malesef şuan onun için ayırtılmış durumda söz verildi yani :)

Uzun zamandır arıyordum boyle spor elbise alıyorum valla sadece lojistigini ayarlamam lazim onun için bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…