Satılık İşlemeli Gelinlik

yavuZeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
108
12
Arkadaşlar gelinliğim satılıktır,Türkiye'nin heryerine "ücretsiz kargo" ile ulaştırabilirim.Yalnız kuru temizleme alıcıya aittir.
Gelinliğin rengi kırık beyaz,üzeri altın sarısı boncuk işlemeli.Klasik bir gelinlik değil de,daha çok elbise havasında olsun istemiştim ve çok güzel oldu :)
Herhangi bir arıza veya kusuru yoktur.
38-40 bedenler için ve 1,70 üzeri boy için uygundur.
Fiyata UZUN DUVAK + 1 ÇİFT UZUN ELDİVEN + EL ÇİÇEĞİ dahildir.

Fiyat 850 TL

İlgilenenler Özel Mesaj atabilir

Son düzenleme:
bencede fiyatı çok yüksek ve o kadar da hoş bi gelinlik değil tabi tercih meselesi o fiyata sıfır gelinlikler var bir sürü bundanda kat kat daha güzelleri :126:

ne kadar bozucu ne kadar kırıcısınız arkadaşlar..konu sahibini uzaktan yakından tanımam avukatı da değilim ama tavır nedir böyle?burası gelinliğim güzel mi hadi yorum yapın arkadaşlar başlığı değil arkadaş gelinliğini beğenmiş almış böyle istemiş şimdi de satıyor varsa niyetiniz almaya yazarsınız.beğenmişsinizdir fiyat fazla gelir eyvallah yazarsın ama hiç güzel değil vs gibi yorum yapmaya neden gerek duyuyorsunuz.ben gelinliğimi aldım satılık ya da kiralık aramıyorum neler varmış diye okumaya girdim ve hiç hoş şeyler yazmamışsınız.içinizdeki kötülükleri kusacak başka bir yer bulun.insanların bir zamanlar beğenip giydiği gelinliğe birileri tarafından böylesine çamur atılması hoş olmasa gerek.biraz empati lütfen...

bu gelinliqi senmi diktin canım...yada çok acemi biri dikmiş...dediqine kesinlikle katılıyorum kesinlikle elbise...gelinlik havası hiç yok...ve fiyat 850 uçmuşsun baya...açıkçası 100tl bile desen kimsenin alacaqını sanmıyorum...

Ayni durumu bende yasadim ve gercekten hic hos bir davranis degil.

Yazdiklarina harfiyen katiliyorum agzina saglik diyorum.

Gelinligi satan arkadasa iyi satislar diliyorum. Farkli internet sitelerinde de satisa sunmani tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar;gelinliğin satılıp satılmaması benim problemim,beğenir ya da beğenmezsiniz bu da sizin probleminiz.Sanırım fazla söze gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…