Bebek İkinci El Satılık Graco Park Yatak ( Ankara İçi Elden Teslim Tercih Edilir)

Kaç lira istersem satabilirim bu park yatağı???

• Ankete Katılan
    6

ikican

İki prens annesi :))
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
1.146
52
73

Graco park yatak. Kız ve erkek bebeklere uygun, unisex bir model.

3 ay kullanıldı. Kumaşı ılık sabunlu bezle temizlenebilir. Plastik ve metal kısımları yeni gibi.

Ara katı mevcut. Bu nedenle doğumdan itibaren kullanılabilir. Ara kat kullanılırken zemin kısmına bebeğinizin fazla eşya ve oyuncaklarını koyup yer tasarrufu yapabilirsiniz (Bizim çok işimize yaradı bu yöntem).

Melodileri (klasik müzik, kuş, tabiat sesleri ) ve aynı ya da ayrı ayrı yanabilen iki farklı ışığı var. Titreşim modunu hiç kullanmadık. O yüzden çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz.

Toplandığında çok az yer kaplıyor. Ama kapalı halde çekilmiş resmi çok yer tuttuğu için yükleyemedim. İsteyen olursa yatağı toplayınca tekrar resim çekerim.

Aynısını bulamadım internette. Ama aynı markanın benzer modeli 600 tl ye yakın bir fiyattan satılıyor. Bu nedenle 180 tl düşünüyoruz fiyat olarak. Konu başlığında da belirttiğim gibi kargo parası ödememeniz açısından Ankara içi elden teslim tercih ediyoruz.

Yatağı varmı ve 3 ay kullanıp neden satıyosunuz?

Yatağı varmı ve 3 ay kullanıp neden satıyosunuz?

Yatağı var. Resimlerde de görülüyor.

Öncelikle oğlum 2 yaşını bitirdi. Doğumdan sonra reflü teşhisi kondu. Özel bir yatakta yattı mecburen 7 aylık olana kadar. Sonra 3 ay kulladık. Taşındık . Yurtdışından döndük. Yerleşim problemlerimizi halledinceye kadar bir kaç ay ailemle kaldık. Tabii eşyalar da depoda. Oğlum annemlerde normal yatakta yatmaya alışınca park yatağı istemedi. 1,5 yaşına da girmişti .Biz de ona normal çocuk yatağı aldık. Umarım soru işaretleri giderilmiştir

Son düzenleme:

Tekliflere açığım. Bir an önce gitsin istiyorum. Evde yerimiz yok çünkü

celibonnn rumuzlu arkadaşım, işte yatak bu...

cnm bu oyun parkın da kaç yasına kadar yatabılır bıde fıyatta 80 tl olur dersenız elden alabırsek dedıgım gıbı süper olur begendım umarım anlasırız da olur

Son bi fiyat soleseniz manisadayim kargo dusunduruyo bi de yatagi resimde goruluyor demissiniz ince bi yatak gordum o mudur yatagi??

Yatak satılmıştır. Konu kapatılabilir
Yoğun ilgiye de ayrıca teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…