Canm makina son ne olurMerhaba arkadaslar elimde garantisi devam eden sütümun kesilmesinden dolayi satmaya karar verdiğim makinam var. Fiyat olarak makinaya 150tl düşünüyorum. Solgarida 45 tl .. bendende tavsiye bebeginiz emmek istemeyip kendini geri cektiginde cok vakit kaybetmeden bi makina edinin. Ben bu süreçte cok oyanlandim yok makina araştırması yok belki emer düşüncesisolgarida ben asitlu malt icecekler icemedigim için tavsiye üzerine aldim..işe yaradı.bende tavsiye edebilirim.umarim ihtiyaci olanin işine yarar. Şuan annemde olduğum için foto yukleyemedim gidince eklicm nasipse. Herkese iyi müşteriler iyi satışlar. ..
Solgarda duz olsun 40Sut arttirici en son ne kadar olur
Teşekkür ederim canm senden cvb gelmeyince ben yenisini aldim malesef saolCnm seni kirmamak adina 20 daha almam. Bebeginin karni doysun bende bebegime esya alayım ikimizinde isi gorulsun
Saglik olsun cnm kismet degilmis gulegule kullan. Ben cok sık giremiyorum siteye o yuzden cvp yazamiyorumTeşekkür ederim canm senden cvb gelmeyince ben yenisini aldim malesef saol
Teşekkür ederim umarim ihtiyacı olan baska birinin isini görürSaglik olsun cnm kismet degilmis gulegule kullan. Ben cok sık giremiyorum siteye o yuzden cvp yazamiyorum
Makinanin markasi nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?