Satılık ford ka

gamzec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
7
0
En Büyük TÜRKİYE
sdc10706t.jpg

SELAM ARKADAŞLAR İHTİYAÇTAN 97 MODEL ÇİZİKSİZ FORD KAMI SATIYORUM. SİZİ UZUN BİR SÜRE SANAYİYE GÖTÜRMEZ TÜM BAKIMLARI YENİ YAPILMIŞTIR. MUAYENE YENİDİR.. BU FİYATA BU ARABA, BENCE KAÇIRMAYIN DOSTA XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
düz vites... ama vitesler rahat geçiyor vitesin atma durumu yok gayet kullanışlı zaten bayan aracı olarak tasarlanmış. yakışa gelince 1600 motorlu bir lpg li araç ile aynı yakıyor. yani şehir içi 28 kr şehir dışı 23kr yakıyor. öyle büyük bir kazası yok benden önceki sahibinde iken park halindeyken sağ taraftan bir araç dokunmuş bundan dolayı sağ far ve tampon değişmiş. motorun durumu sorunsuz. kaporta 10 numara. masrafsız araç diyebilirim. Lastikler, akü yeni. Düzgün kullanılırsa sanayi yoluna sokmaz bir araç. aklıma gelenler bunlar

çook güzel arabadır ford k, ben de var, kırmızı. çok rahat, kullanımı kolay, park etmesi kolay, içi göründüğünden geniş, tavsiye ederim. yaşasın ford k kardeşliği

son 2 gün daha satmadım. her kes telefon ile arıyor ama gelip gören yok düşünürsen XXXXXXXXXXXXX

arkadaşlar iletisim bilgisi girmek yasakmış onun için bir sorunuz olursa özelden ( site içinden) mesaj atarsınız ilgili ilan linkini veriyorum.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
şu ara parasal bir dar boğaz var galiba araç hala satılmadı HEM DE BU FİYATA araç pazarlıksız olarak son fiyat 7500 dir ve hala satıştadır ilgilenen arkadaşlara duyurulur. herkese hoş sohbetler dilerim...

X