Bebek İkinci El satılık fısher prıce yağmur ormanı hoppala ve chıcco ıgym aktıvıte merkezi

Mugecos

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
70
9
Chicco I-Gym Aktivite Merkezi

Chicco bir İtalyan markasıdır.

Bebek aktivite merkezi
1960 yılının başlarında İtalya 'da çocuk nüfusundaki hızlı artış, Chicco markasının çıkmasına neden olmuştur.
Dünyadaki çocukların farklı ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla, özellikle yeni doğmuş bebeklere yönelik, gıda ve tıp alanı hariç, her türlü ihtiyaç için ürünler geliştirmişlerdir.

Ürün Detayları
MP3 bağlantısı sayesinde, bebeğin ilk jimnastik hareketlerini yaptırırken eğlenmesini sağlayan yeni nesil jimnastik oyuncağı.
İstenen müziklerin çalınmasını sağlamak için tek yapmanız gereken, arka paneldeki kutuda bulunan bağlantı kablosunu MP3 oynatıcınıza dahil değildir takmak...

Dahili melodileri ile birlikte 2 farklı çalma seçeneğine sahiptir:
1. Kayıtlı melodiler
2. MP3 müziği

Bebeğin büyüme evresinde farklı egzersiz hareketleri yapmasını sağlayan iki kullanım şekli vardır:
- 3Ay sırtüstü yatarak
- 5Ay yüzükoyun yatarak

Bebek sırtüstü yatıp asılı oyuncaklarla oynayarak farklı tonları duyar ve panel üzerinde eğlenceli ışıkları görür. Bebek Yüz Üstü elektronik panel üzerindeki farklı aktiviteler ile oynar: makarayı çevirir, pervaneyi döndürür.

Son düzenleme:
Fisher Price Yağmur Ormanı Jumperoo la
Klasik hoppala eğlencesinin modern tasarımı, müzikli hoppala

Miniğiniz için zıplama dünyası! Bebeğin zıplamalarını müzik, sesler ve ışıklarla ödüllendirir!
Gezegenin en sevimli hayvancıkları bebeğinizle oynamayı bekliyor! 360 derece dönebilen koltuğu sayesinde bebek çevresini saran tüm oyuncaklarla oynayabilir, dönebilir, zıplayabilir. Bebek zıpladıkça harekete duyarlı ışık ve ses efektleri ile ödüllendirilir. 3 adet "AA" alkalin pil ile çalışır.

Maksimum ağırlık: 11,3kg
Maksimum boy ölçüsü: 81cm

Gelişim Kılavuzu: Sadece, başını yardım almadan dik tutabilen, ürünün içinden tek başına dışarı çıkamayan ve yürüyemeyen bebekler için uygundur.

Bebek için faydaları...

Motor becerilerinin gelişmesini destekler.

• Farklı dokulu oyuncaklar bebeğin dokunma duyularının gelişmesine yardım eder.

Duyuların uyarılmasını sağlar.
  • Renkli oyuncaklar, eğlenceli sesler ve müzik bebeğin görsel ve işitsel yetilerini geliştirir.

Bebeğin keşfederek öğremesine yardım eder.
  • Bebeğin yaptığı hareketler sonucu ışık veya ses çıkması bebeğin neden-sonuç ilişkisini anlamasına yardım eder.
  • Bebeğin oyuncaklara ulaşmaya çalışması ve onları tutmaya çalışması bebeğin el-göz koordinasyonunu geliştirir.

Anne için faydaları...
  • Yürüteçler ve kapı hoppalalarına güvenli bir alternatif.
  • Kapı girişine gerek yoktur.
  • Kolay saklanabilir, borular kolayca tabandan çıkarılabilir.

arkadaslar ürün alırken ve karsılaştırırken lütfen markası ve modeli aynı ürünle karşılaştırın bu ürünün aynısı e bebek te 369 lira...

herkesin kendi fikri ama ben oyuncak mama sandalyesı bebek arabası gibi ürünlerde bebeğimin sağlıgı ve güvenliği için en iyisini tercih ederim . hiç de pişman olmadım çok da faydasını gördüm

Canim aktivite merkezinin fiyatinda birşey yapamaz misin

Sen soyleyebilecegin en düşük fiyati şöyle canim tek tarafli olmasin ben simdi çok az söylerim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…