• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satılık erkek bebek için 1 yaş civarı

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
158
etiketi farklı olsa da iri bebekler için 9-12 uyumludur normal için 1 yaş minyonsa 12-18 ay :))))

i $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Beyaz pofuduk altın lastiği kaçmiş sadece 1-2 kez giyildi
Mavi alt dışı normal içi pofuduk sıfır gibi
Beyaz fermuarlı sweat minipan marka önünde tırnak kadar çay lekesi var
Önlükler hediye zaten
Beyaz üst biraz lekeli para almam
Lacivert alt çok tarz çok güzel şalvar model asker desen dizlerde yıpranma olmuş biraz içi polar
Gri alt c&a marka sıfır gibi

Toplu almak isteyen cevap verirse seviniirm ücreti hallederiz sorun değil zaten hep ucuza veriyorum

etiketi farklı olsa da iri bebekler için 9-12 uyumludur normal için 1 yaş minyonsa 12-18 ay :))))

iEki Görüntüle 857136 Eki Görüntüle 857135 Eki Görüntüle 857137 Eki Görüntüle 857138 Eki Görüntüle 857139 Eki Görüntüle 857140 Eki Görüntüle 857141

Önlükler hediye zaten
Lacivert alt çok tarz çok güzel şalvar model asker desen dizlerde yıpranma olmuş biraz içi polar

Toplu almak isteyen cevap verirse seviniirm ücreti hallederiz sorun değil zaten hep ucuza veriyorum

gri alt eşofman ne kadar onu almayı düşünüyorum

Tek ürün kargo açısından karlı olmayabilir sizin için ama ürünün tek fiyatı 3 tl toptan hepsi 12 tl

Ben almak istiyorum sizin içinde uygunsa özel mesajla adresimi yazdım.
Öndeki üç önlük ve beyaz ayılı üst kalabilir
tüm altlar fermuarlı sweat ve iki muşamba önlüğü istiyorum 10 tl ye

Son düzenleme:

iEki Görüntüle 857136 Eki Görüntüle 857135 Eki Görüntüle 857137 Eki Görüntüle 857138 Eki Görüntüle 857139 Eki Görüntüle 857140 Eki Görüntüle 857141

Önlükler hediye zaten

satılmadıysa hepsini almak istiyorum.... baharkeskingil@gmail.com

Bir arkadaş dün ayırttı eğer vazgeçerse burdan haber vericem

Back