Bebek İkinci El Satılık chicco liteway, weewell buhar mak. Ve diğerleri

alpellaa

Hayırlısı olsun...
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
1.497
11
Merhaba.. Taşınma sebebi ile büyük hacimli ürünleri satmaktayım

Chicco liteway bebek arabası 2012 aralık ayında alındı, siyah renk, tertemiz hasarsız.. Eczaneden aldığım solüsyonla dezenfektr ettim kuruttum içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz.. Kış tulumu, güneşlik ve yağmurluk ile beraber verilecektir 200 tl

Weewell whc730 soğuk buhar makinesi. Sadece 1 kere oğlum çok hastayken kullanıldı. Alalı bir ay oldu, sıfırdan farkı asla yok.. uzaktan kumandalı 90 tl

Tefal xxl katı meyve sıkacağı. Oğlum ek gıdaya yeni geçtiğinde meyve ve sebze suları hazırlamak için almıştım. 150 tl

İngiltereden gelen mama sandalyesi çok kullanışlı içi geniş kendisi hafif, sökülebilir, ileride sandalye olarak kullanılabilir 30 tl

Kolay kolay bulamayacağınız disney mavi bebek küveti, kendinden termometreli. Oğlum içine resim yapmış temizleyip teslim edicem 15 tl

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    137,6 KB · Görüntüleme: 352
  • image.jpg
    image.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 369
  • image.jpg
    image.jpg
    129,2 KB · Görüntüleme: 320
  • image.jpg
    image.jpg
    116,1 KB · Görüntüleme: 315
  • image.jpg
    image.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 334
  • image.jpg
    image.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 330
  • image.jpg
    image.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 316
İstanbul kadıköy sahrayıcedit elden teslim tercihim. Diğer sitelere baktım en uygun fiyat 200dü ben de 200 dedim açıkçası

Dogrudur hic bakmadim ikinci el fiyatlarina uzun zamandir sifirini almayi planliyorum fakat indirimi yakalarmiyim diye bekliyorum sizin ilaninda gorunce merak ettim kargoda epey tutar haklisiniz iyi satislar diliyorum..

Teşekkür ederim ben de çok memnun kaldım ama çok küçük bir eve çıkacağım için malesef satmak zorundayım

Bebek arabamız satılmıştır
Mama sandalyesi acik satılık fiyatta anlaşılır yanında eşofman takımı hediye vereceğim

Bebek arabası ve mama sandalyesi satılmıştır
Buhar makinesinde indirim yapacağım düşünen varsa bana ulaşsın kutuladım kaldırdım yeni eve götüremeyeceğim çok eşya var o yüzden acil satmam gerek

ben buhar makınasıyla ilgileniyorum bnde sarıyerdeyim elden nerden alınabilinir özelden bana ulaşırmısınz ne kadr indirim olacak.

ben buhar makınasıyla ilgileniyorum bnde sarıyerdeyim elden nerden alınabilinir özelden bana ulaşırmısınz ne kadr indirim olacak.
Mrb ısınıze karışmış gıbı olmayın ama o fıyata buhar mak fazla ben aynı marka burdan 45efalan almstm Faturası kutusu herseyıyle Sıfır urun

Merhaba şimdi netten baktım fiyatı 200 tl bizimki gerçekten sıfırdan farksız oğlumun öksürüğü aylarca geçmeyince almıştık ve sadece 1 kere kullandık 75 tl uygun mu size bu kadar yenisini 45e fln görmedim hiç

Merhaba şimdi netten baktım fiyatı 200 tl bizimki gerçekten sıfırdan farksız oğlumun öksürüğü aylarca geçmeyince almıştık ve sadece 1 kere kullandık 75 tl uygun mu size bu kadar yenisini 45e fln görmedim hiç

Elden nsl alabilirm imkan var mi nerdesnz siz

Ben kadıköyde otuıruyorum ama Bizim yakın bi zamanda tarabyaya gelme ihtimalimiz var gelirseniz tarabya sahilde teslim edebilirim

N
Ben kadıköyde otuıruyorum ama Bizim yakın bi zamanda tarabyaya gelme ihtimalimiz var gelirseniz tarabya sahilde teslim edebilirim
Ne zmn geliceksnz esim ogretmn biz haftasonu musaitiz ben bebekle istinye sahile yada haciosmana gelebilirm dolmusla cnku evim ferahevler mah. De tarabya sahil uzak istinye sahil yakin bana

Zaten haftasonu olur bu cumartesi falan gibi daha netleşmedi o yüzden gün veremiyorum perşembe cuma gibi tekrar haberleşelim mi

Zaten haftasonu olur bu cumartesi falan gibi daha netleşmedi o yüzden gün veremiyorum perşembe cuma gibi tekrar haberleşelim mi
Bnm oglumda suan hasta bna acil lazim bu haftasonuna olursa olsun alalim yoksa olmicaksa ben zmn kaybetmiyim baska yerden bakarim. Ozelden tel yazin istersenz ordan hbrleselim.

X