Satılık çeşit çeşit ve tertemiz kitaplar

jazzdevil

Guru
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
12
0
Kitapların bazıları sıfırdan farksız olup en kötü durumda olan bile sadece temiz bir şekilde okunmuş ya da sadece rafta beklemiş durumdadır. Kitapların hepsi orjinaldir.

İstenildiği takdirde Kadıköy - Bahariye'de incelenerek satın alınabilir.

En az 5 kitap alana ekstra bir jest indirimi uygulanır. smile.gif

En az 10 kitap alanın kargosu tarafımdan karşılanır.

Müthiş Dahiden Hazin Bir Eser - Dave Eggers / 18.00 TL.
İnternet ve Sosyal Medya Araştırmaları El Kitabı - Ray Poynter / 35.00 TL.
Sis (Ciltli) - Miguel de Unamuno / 12.00 TL.
Tutunamayanlar - Oğuz Atay / 25.00 TL.
Alacakaranlık - Stephenie Meyer / 15.00 TL.
Bütünsel Beyin - Ned Herrmann / 15.00 TL.
Ali ve Nino - Kurban Said / 5.00 TL.
Kefaret - Tarık Ali / 7,50 TL.
Kentlerin Kraliçesi - Hakan Şenbir / 10.00 TL.
Yalan - Tahsin Yücel / 20.00 TL.
Sen Vatan Haini Misin, Baba? - Deniz Kavukçuoğlu / 18.00 TL.
Uykuda Çocuk Ölümleri - Ali Teoman / 15.00 TL.
İmkansızın Şarkısı - Haruki Murakami / 15.00 TL.
Anemon Toplu Şiirler (1988- 1998) - Lale Müldür / 15.00 TL.
Cennet Dolmuşu Toplu Öyküler - 1 - E.M. Forster / 15.00 TL.
Suçsuz - Ian McEwan / 15.00 TL.
Deliliğin Dağlarında - Howard Phillips Lovecraft / 12.00 TL.
Raşid'in Dürbünü - Jamal Mahjoub / 8.00 TL.
Otostopçunun Galaksi Rehberi / Beşi Bir Yerde (Ciltli) - Douglas Adams / 30.00 TL.
Edgar Allan Poe Bütün Hikayeleri Toplu Cilt - Edgar Allan Poe / 50 TL.
Atlas Silkindi - Ayn Rand / 30 TL.
Avalon'un Sisleri - Marion Zimmer Bradley / 65 TL.
Kıldan İnce Kılıçtan Keskince - Gülriz Sururi / 12.00 TL.
Fatma'yı Ararken - Ghada Karmi / 10.00 TL.
Zarife - Deniz Kavukçuoğlu / 5.00 TL.
Bıraktığım Yerden Hayatım - Sakıp Sabancı / 15.00 TL.
Sesli Düşünenler - Sedef Kabaş / 12.00 TL.
Amber Kanı / Amber Yıllıkları 7. Kitap - Roger Zelazny / 10.00 TL.
Saraydaki Mesih Sabatay Sevi - Adem Özbay / 8.00 TL.
Hayat Mezarda ! - Stratis Mirivilis / 15.00 TL.
SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Temel Finans Matematiği / 10.00 TL.
SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık İnşaat ve Gayrimenkul Muhasebesi / 10.00 TL.
SPK Gayrimenkul Konut Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık İlgili Vergi Mevzuatı / 10.00 TL.
SPK Gayrimenkul - Konut Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık Mesleki Mevzuat ve Etik Kurallar / 10.00 TL.
SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık / 20.00 TL.
Spk Gayrimenkul - Konut Değerleme Uzmanlığı Lisanslama Sınavlarına Hazırlık- Gayrimenkul - Konut Değerleme Esasları / 10.00 TL.

İkinci el olmasından ziyade sıfır kitap fiyatları, eklemişsiniz. (sıfır kitap fiyatından yüksek olanlar da var.) Düşündürücü... :44:

Avalon'un Sisleri - Marion Zimmer Bradley / 65 TL. (sizin fiyatınız)
Avalon'un Sisleri - Marion Zimmer Bradley / 45,62 TL. (kitapyurdu fiyatı)

İkinci el olmasından ziyade sıfır kitap fiyatları, eklemişsiniz. (sıfır kitap fiyatından yüksek olanlar da var.) Düşündürücü... :44:

Avalon'un Sisleri - Marion Zimmer Bradley / 65 TL. (sizin fiyatınız)
Avalon'un Sisleri - Marion Zimmer Bradley / 45,62 TL. (kitapyurdu fiyatı)

Peki benim için bir tane satın alır mısınız lütfen kitapyurdundan? :)) Ben söyliyeyim size; alamazsınız. Çünkü kitabın bendeki gibi Ciltli olan baskısı tükendiğinden hiçbir yerde bulamazsınız. Dolayısıyla bu kitabı 500 TL. verseniz de bir kitapevinden alamazsınız. Belki eski kitap satan sahaflarda; o da kesinlikle benimki gibi sıfır kalitesinde ve temizliğinde olmayacaktır.

Lütfen karşınızdakini birşeyle suçlayacaksanız biraz araştırıp mantıklı olduğu takdirde yazın. Bu yanıtı yazmak zorunda olmak bile rahatsız edici benim için; kendimi aklamaya çalışır gibi... :KK43:

Peki benim için bir tane satın alır mısınız lütfen kitapyurdundan? :)) Ben söyliyeyim size; alamazsınız. Çünkü kitabın bendeki gibi Ciltli olan baskısı tükendiğinden hiçbir yerde bulamazsınız. Dolayısıyla bu kitabı 500 TL. verseniz de bir kitapevinden alamazsınız. Belki eski kitap satan sahaflarda; o da kesinlikle benimki gibi sıfır kalitesinde ve temizliğinde olmayacaktır.

Lütfen karşınızdakini birşeyle suçlayacaksanız biraz araştırıp mantıklı olduğu takdirde yazın. Bu yanıtı yazmak zorunda olmak bile rahatsız edici benim için; kendimi aklamaya çalışır gibi... :KK43:

Haklısınız baskısı tükenmiş lakin basımı yapılıyor. Listenin tamamını değil bir kaç tanesine baktığımda bu tespiti oluşturdum.
Bir örnek daha ve baskısı tükenmemiş. :kk77:

İnternet ve Sosyal Medya Araştırmaları El Kitabı - Ray Poynter / 35.00 TL. (sizin fiyatınız)
İnternet ve Sosyal Medya Araştırmaları El Kitabı - Ray Poynter (Kitapyurdu Fiyatı: 32,63 TL.)

Amacım işinize mani olmak değil. Satışa sunduğunuza göre elden çıkarmanız gerekiyor.
Dükkan formatı olmadığına göre, gıcır gıcır da olsa 2. el katagorisindeler.
Fiyatları makul seviyeye indirirseniz amacınıza ulaşabilirsiniz.

X