satılık bindallı

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
arkadaşlar bindallımı satıyorum . daha önce gelinliğimiz yanında vereceğime dair ilan vermiştim ancak gelinliğimi alan arkadaş bindallıyaa ihtiyacı olmadığı için almadı . almak isteyen arkadaşlar ulaşabilir şimdiden teşekkrler.

tatlım fiyatı nekadardır onuda yazabılırmısın, ben de uygun fıyata bındallı arıyorum, . Biraz sıkıntılı günler yaşıyoruz, benım için uygun bır fiyat olur ise almak isterim teşekkür ederim.

ceketi (mor ayaklara kadar), içliği (elbise şeklinde), mor baş tülü . 3 parça yı 50 liraya veriyorum.

selam, ben bildalli sattigini gordum.Hangi kullaniciya sattiginizi ogrenebilirmiyim?Ve sehir? Belki oda giydikten sonra bana satar. Cok begendim bindalliyi.Alip kenara koymak isterim.

canım ben yeni evlendim bindallımı satıyorum almayı düşünürsen resimde yollarım kına yeşili üzeri altın rengi simli iplerle işli duvağı var alt rafı şalvarlı üstü ipli bolerosuda var düşünürsen uygun bişiler yaparım yardımcı olurum ürün temiz canım malum birsaat giyildi

selam, ben bildalli sattigini gordum.Hangi kullaniciya sattiginizi ogrenebilirmiyim?Ve sehir? Belki oda giydikten sonra bana satar. Cok begendim bindalliyi.Alip kenara koymak isterim.

canım ben yeni evlendim bindallımı satıyorum almayı düşünürsen resimde yollarım kına yeşili üzeri altın rengi simli iplerle işli duvağı var alt rafı şalvarlı üstü ipli bolerosuda var düşünürsen uygun bişiler yaparım yardımcı olurum ürün temiz canım malum birsaat giyildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…