• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satılık bebek arabası pierre cardin enigma

eylulum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2007
898
7
118
Yükseklik ayarli itme kolu
Çift tarafli kullanilabilir
itme kolu sayesinde bebek arabanızı bebeğinizi görerek kullanma imkanı
Tam yatabilen sirt dayanagı sayesinde bebeğinizin doğumundan itibaren kullanım
Ayarlanabilir ayak tablasi bebeğinize daha uzun bir yatak pozisyonu sağlıyor
Çikabilen ön bar ilerki yaşlardaki kullanım ve bebeğinizi yerleştirmede kolaylık
Yikanabilir kumaş
Beş yerden kavrayan tam güvenli paraşüt kemer sistemi
Katlanabilir ve çıkarıla bilir portatif sepet
Tam kapanir tente sayesinde bebeğinizi dış etkenlerden koruma imkanı
ayrıca yağmurluğu da var.
Ekstra ayak örtüsü soğuk havalarda bebeğinizi rüzgardan korur
360 derece dönebilen 8 tekerlek sayesinde çok rahat bir sürüş keyfini iki kullanım yönünde de kullanma imkanı sağlar
Hafif olması ebeveynlerin en çok istedikleri özellik pratik bir bebek arabası olması
çok yönlü bebek arabası gibi özellikler
Avrupanın en iyi bebek arabası seçilmiş. Eki Görüntüle 658416

Canım foto aynısı hiç biryerinde deformesi yok sadece pek kullanmadığım için nem yapmış ve üst tente kısmının kenarında belli olmayacak kadar az 1-2 leke var. Zaten o lekelerden önce sıfır ayarında olduğundan 150 tl.yazmıştım. Lekeden dolayı fiyatı düşürdüm. Ama foto koymaya da çalışıcam. çalıştığım için pek fırsatım olmadı.

Fotoğrafların birinde çarpı ile işaretlediğim yerde bagajda bekleye bekleye oluşmuş bahsettiğim nem lekesi var. Tek problemi bu başka hiçbir şekilde yırtığı ve yıpranmışlığı yoktur. Anca 2-3 ay kullandım. Ayak rüzgarlığı ve yağmurluğu da var. Tentesi istenirse tam kapanıyor ve bebek gözlem penceresi var.

Eki Görüntüle 663178 Eki Görüntüle 663179 Eki Görüntüle 663180 Eki Görüntüle 663181 Eki Görüntüle 663182 Eki Görüntüle 663183 Eki Görüntüle 663184

Ayrıca ayak uzatma bölümü açılıp kapanıyor. Fotolardaki açık hali.

Fotoğrafların birinde çarpı ile işaretlediğim yerde bagajda bekleye bekleye oluşmuş bahsettiğim nem lekesi var. Tek problemi bu başka hiçbir şekilde yırtığı ve yıpranmışlığı yoktur. Anca 2-3 ay kullandım. Ayak rüzgarlığı ve yağmurluğu da var. Tentesi istenirse tam kapanıyor ve bebek gözlem penceresi var.

$fto2.jpg $fto.jpg

merhaba canım. ben arabayı toplam 2-3 ay kullandım. çünkü çalışıyorum. haftasonu eşimde bende evdeyiz. Gezmeye zamanı olan bir insan değilim. biyere gidceksem arabayla gidiyorum. Eşim yanımda oluyor. o yüzden pek gerek duymadım kullanmaya. Dediğim gibi bagajda bekleye bekleye oluşmuş nem lekesi var. fotoların birinde işaretlemiştim lekenin yerini. o yüzden fiyatını 150 den 90 a düşürdüm. Yerim yok elimden çıksın yeter. Herhangi bir arızası ve yırtığı asla yok. O lekelerin dışında deformesi de yok.
5 yatar pozisyonu var. bebeğin pozisyonuna göre ayak tablası uzalıp kısalabiliyor. 4 tekerleği de dönebiliyor. Fren sistemi var. sepeti yağmurluğu ve ayak koruması var. Diğer özelliklerini yazmıştım zaten. İstanbul ve Tekirdağdayım. Bunların dışında Kargo ile gönderebilirim. Kargo ücreti alıcıya ait. tEL NO MU ÖZELDEN SANA GÖNDERDİM. Düşünürsen görüşelim.

hayır canım henüz satılmadı. yukarıda yazan arkadaştan cvp bekliyorum.

hiç bilmiyorum ki kargo fiyatlarını canım yaa.. Diğer arkadaşla anlaştık ona da ptt kargo ile göndericem. Öğrenirsem yazarım ama. Bir problem olursa yine yazarım :)

Back