Bebek İkinci El Satılık - Babyhope Sallanır Sepet Beşik + Sindy Baby Bebek Yatağı

denizannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
8
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ihtiyaç kalmadığı için aşağıdaki ürünleri satmak istiyorum.

1) Babyhope marka sallanır sepet beşik, mavi renkli. Üst sepeti ayrılabilir, tekerlekleri gizlenebilir ve kilitlenebilir. Cibinliği vardır. İhtiyaçları hemen yanında bulundurabilmeniz için alt ağ sepeti vardır. Hiç bir kir, leke, yırtık vs. olumsuzluk yoktur.
Beşik için, iç şekline uygun pamuk yatak yaptırmıştık, kılıfı fermuarlı ve çıkarılıp yıkanabilir, 85X45 cm. O da dahildir.
110 TL.

2) Sindy Baby Bebek Yatağı, yaylı 80X130
Yatağı çevirerek yazlık - kışlık kullanma imkanınız var. 35 TL.

bende de aynı beşik var, renk te aynı açık yeşil .topladım yatak altına sakladım o yüzden resmini çekmedim.60 tl ye verecem.ilgilenene
resmi çekip gönderebilirim

fiyatta biraz indirim yaparsanız almayı düşünüyorum.ikinci el olup daha uygun olan beşikler var.sırf bu rengi istiyorum diye onlara bakmadım.

fiyatta biraz indirim yaparsanız almayı düşünüyorum.ikinci el olup daha uygun olan beşikler var.sırf bu rengi istiyorum diye onlara bakmadım.

Merhaba,
bir yakınımızı kaybettik o nedenle bir süre ilgilenemedim, şimdi gördüm mesajınızı, kusura bakmayın.
Fiyatı 90 TL yapabilirim pamuk yatak dahil olarak.
Beşik çok temiz durumda ve hiç bir yıpranma vs. yok. Ayrıca pamuk yatağı da biz parasını ödeyerek yaptırmıştık bebek rahat etsin diye. Bunu da düşününce 90 TL.nin gayet makul olduğunu düşünüyorum.
Piyasada (bu model) sadece beşik yaklaşık 180-200 TL. civarında.
Kliksa'da 199 TL. Babyhope Sepet Beşik (Yeşil) - Beşik - kliksa.com
Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

Beşik aynen fotoğraftaki gibi,ben çok beğendim sadece umdugumdan biraz daha büyük çıktı.Ama daha uzun süre işimi görür daha iyi yani.Çok teşekkür ediyorum

Beğendiğinize sevindim, sonuçta insanın içine sinmesi çok önemli, güle güle kullanın.
Allah, sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi.

bende de aynı beşik var, renk te aynı açık yeşil .topladım yatak altına sakladım o yüzden resmini çekmedim.60 tl ye verecem.ilgilenene
resmi çekip gönderebilirim

Merhaba besiginizi hala satmayi dusunuyor musunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…