bende aysıra gelinliğimi sattığım için bilgi vermek istedim, yukarıdaki gelinliğin fiyatını bilemiyorum ama ben 2012 kolleksiyonu olan aysıra gelinliklerde 1500 gibi bir fiyatla bu sene karşılaşmadım, geçen seneleri bilemiyorum. Marka kış aylarında indirimdeyken benim beğendiklerim arasında kiralık olarak en düşük gelinlik kısa boş duvaklı 1780 tl ydi ,satılık fiyatı 1920 tlydi, belki bir 100 tl fark eder, yani daha ucuza modeller vardır ki daha pahalıya vardı ama 1500 e satılık 2012 model aysırada gelinlik görmedim, outletlerde onlarda giyilmiş gelinliklerini 1000den aşağıya satmıyorlardır ki eski kolleksiyon oluyor onlar.
Şu anda indirim devam ediyor mu bilemiyorum, etmiyorsa gelinlikler 2500 tl civarı. Bunlar duvak hariç fiyatlar, boş kısa duvaklar ucuzdu 20 tl falan ama dantel duvaklar 150-200 tl arasıydı. Yani toplamda 2000 tl den aşağıya, indirimde dahi 2012 model satılık aysıra gelinlik + dantel duvağı sıfır alamıyorsunuz. İndirim yoksa 2650 den başlıyor demektir.
2000 tl lik gelinliği %50 indirimle satmak normal, sadece bir kere giydiğimiz gelinliklere 1000 tl düşük fiyat az indirim değil. Ayrıca 500 tl -1000 tl düğün sürecinde çok önemli rakamlar. Gelinliği çok beğenenler ise arkadaşımız 1000 tl dediyse özel mesaj atar 750 tlye verir misiniz diye sorar, kendileri değerlendirir. Veya gidip aysiradan alabilirler.