satılık aysira marka gelinlik

Helenas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
621
75
Aysira marka gelinliğimi satmak istiyorum. MBS 479 modeli. Çok sade ama çok şık , üst kısmı taşlı , drapeli, uzun kuyruklu bir gelinlik. Kuyruğunu çıt çıtla diktirebilirsiniz. Ama ben elimle tutmayı tercih ettim. Yada arkadaki güllerin arasına sıkıştırılabiliyor. Çok fonksiyonlu yani:) Duvağım ve el çiçeğim hatıra kalsın istediğimden onları satmıyorum. Onları çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz. Kuru temizleme yapılması gerekiyor. Türkiyenin her yerine kargo ile gönderebilirim.Alıcı kargolu Fiyat: 1000 TL

Not : Resimler aysira dan alınmıştır. $1.jpg $2.jpg $3.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
model gerçekten çok hoşmuş...aylardır gelinlik bakıyorum kafam allak bullak..cok güzel gelinlikler var ama cok da pahalılar,malesef beğendiğimiz herşeyi de alamıyoruz:KK43: tabi insan en mutlu gününde de güzel olmayı arzu ediyor..Aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal misalı nevrim dönüyor benimde:)
gelinliğinizi daha uygun bir fiyata verecek olsanız en son ne olur acaba?

Merhaba;
Öncelikle bedenini yazmayı unutmuşum 36 beden. Ama arkası bağlamalı olduğundan biraz kilo alsanız da versenizde düzgün bağlandıktan sonra farketmiyor. Bağlama çok önemli:) Göğüs kısmını rahat bırakır , göğsün altından sıkmaya başlarsanız, göğüs kısmı pırtlamaz:) Rahat rahat halay da çekersiniz . Nefes almak güçleşiyor ama ben ayakkabılarımın verdiği acı yüzünden nefessiz kalmıştım zaten:) 3 'lü tarlatanı var. Aldıktan sonra açılıp elle düzeltilip beklemesi gerekiyor. verdiğim fiyat son fiyattı. Alanın memnun kalacağını düşünüyorum.

model gerçekten çok hoşmuş...aylardır gelinlik bakıyorum kafam allak bullak..cok güzel gelinlikler var ama cok da pahalılar,malesef beğendiğimiz herşeyi de alamıyoruz:KK43: tabi insan en mutlu gününde de güzel olmayı arzu ediyor..Aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal misalı nevrim dönüyor benimde:)

halen gelinlik bakıyormusunuz acaba?:)

1000 tl çok pahalı bence. Ztn siz bu gelinliği tahminimce 1500 civarına almışsınızdır. Aysirada gelinlikler aşağı yukarı bu fiyatlarda. İnsanların 2. el alması için cezbedici bi fiyat olması gerekir bence. Sıfırı 1500 olan bişeyi niye 1000 tlye alsınlar.. Herhangi bir eşyayı telefonu bile çok az kullansanız bile yarı fiyatına geri veriyosunuz en fazla...

1000 tl çok pahalı bence. Ztn siz bu gelinliği tahminimce 1500 civarına almışsınızdır. Aysirada gelinlikler aşağı yukarı bu fiyatlarda. İnsanların 2. el alması için cezbedici bi fiyat olması gerekir bence. Sıfırı 1500 olan bişeyi niye 1000 tlye alsınlar.. Herhangi bir eşyayı telefonu bile çok az kullansanız bile yarı fiyatına geri veriyosunuz en fazla...

bende aysıra gelinliğimi sattığım için bilgi vermek istedim, yukarıdaki gelinliğin fiyatını bilemiyorum ama ben 2012 kolleksiyonu olan aysıra gelinliklerde 1500 gibi bir fiyatla bu sene karşılaşmadım, geçen seneleri bilemiyorum. Marka kış aylarında indirimdeyken benim beğendiklerim arasında kiralık olarak en düşük gelinlik kısa boş duvaklı 1780 tl ydi ,satılık fiyatı 1920 tlydi, belki bir 100 tl fark eder, yani daha ucuza modeller vardır ki daha pahalıya vardı ama 1500 e satılık 2012 model aysırada gelinlik görmedim, outletlerde onlarda giyilmiş gelinliklerini 1000den aşağıya satmıyorlardır ki eski kolleksiyon oluyor onlar.

Şu anda indirim devam ediyor mu bilemiyorum, etmiyorsa gelinlikler 2500 tl civarı. Bunlar duvak hariç fiyatlar, boş kısa duvaklar ucuzdu 20 tl falan ama dantel duvaklar 150-200 tl arasıydı. Yani toplamda 2000 tl den aşağıya, indirimde dahi 2012 model satılık aysıra gelinlik + dantel duvağı sıfır alamıyorsunuz. İndirim yoksa 2650 den başlıyor demektir.

2000 tl lik gelinliği %50 indirimle satmak normal, sadece bir kere giydiğimiz gelinliklere 1000 tl düşük fiyat az indirim değil. Ayrıca 500 tl -1000 tl düğün sürecinde çok önemli rakamlar. Gelinliği çok beğenenler ise arkadaşımız 1000 tl dediyse özel mesaj atar 750 tlye verir misiniz diye sorar, kendileri değerlendirir. Veya gidip aysiradan alabilirler.

bende aysıra gelinliğimi sattığım için bilgi vermek istedim, yukarıdaki gelinliğin fiyatını bilemiyorum ama ben 2012 kolleksiyonu olan aysıra gelinliklerde 1500 gibi bir fiyatla bu sene karşılaşmadım, geçen seneleri bilemiyorum. Marka kış aylarında indirimdeyken benim beğendiklerim arasında kiralık olarak en düşük gelinlik kısa boş duvaklı 1780 tl ydi ,satılık fiyatı 1920 tlydi, belki bir 100 tl fark eder, yani daha ucuza modeller vardır ki daha pahalıya vardı ama 1500 e satılık 2012 model aysırada gelinlik görmedim, outletlerde onlarda giyilmiş gelinliklerini 1000den aşağıya satmıyorlardır ki eski kolleksiyon oluyor onlar.

Şu anda indirim devam ediyor mu bilemiyorum, etmiyorsa gelinlikler 2500 tl civarı. Bunlar duvak hariç fiyatlar, boş kısa duvaklar ucuzdu 20 tl falan ama dantel duvaklar 150-200 tl arasıydı. Yani toplamda 2000 tl den aşağıya, indirimde dahi 2012 model satılık aysıra gelinlik + dantel duvağı sıfır alamıyorsunuz. İndirim yoksa 2650 den başlıyor demektir.

2000 tl lik gelinliği %50 indirimle satmak normal, sadece bir kere giydiğimiz gelinliklere 1000 tl düşük fiyat az indirim değil. Ayrıca 500 tl -1000 tl düğün sürecinde çok önemli rakamlar. Gelinliği çok beğenenler ise arkadaşımız 1000 tl dediyse özel mesaj atar 750 tlye verir misiniz diye sorar, kendileri değerlendirir. Veya gidip aysiradan alabilirler.

Bende gelinliğimi Aysiradan aldım geçen sene. Söz konusu gelinlik 2012 model değil. Ben alırken vardı bu model. Çok değil geçen sene Eylül ayında aldım Ankara Tunalıdan. Duvağı, tacı, kesesiyle en fazla 1300-2000 arası değişiyordu tüm modeller. O sıra indirimdemiydi hatırlamıyorum ama düğün sezonuydu. Tercih meselesi tabi, ben ikinci el giyeceksem gerçekten değecek bir rakam olmalı. Ben sizin gelinliğinizi hatırlıyorum, kuaförde görmüştüm sizi. Havanın arkadaşıyım.

ben gelinliğimi kiralıyorum istersen satabilirimde kuru temizleme yapıldı fransız danteli el işlemesi arkası uzun taşlı herşey takım 38 40 beden straplez jartiyele kadar herşey 100 lira sadece

X