- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.817
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
iPod a ne fiyat dusunuyorsunuz?Selamlar,
3. Jenerasyon az kullanılmış ipod'umu satıyorum. Alalı 3 yıl civatı oluyor, fakat aldıktan kısa süre sonra tabletler filan çıkınca Ipod'u sadece yolculuklarda müzik dinlemek içîn kullandım. Çok çok temiz, her ipodda olan kılcal çizikler bile çok az.
Yaklaşık 2 yıldır çekmecede yatıyordu. Kullanmadığım için satıyorum. Fiyat siz teklif edin.
Eki Görüntüle 1319851 Eki Görüntüle 1319853 Eki Görüntüle 1319854 Eki Görüntüle 1319856 Eki Görüntüle 1319857 Eki Görüntüle 1319862
Bir de ikinci el sayılmayacak kadar temiz bir kemanım var. 1-2 ay kadar kullandım sadece. Çantası reçinesi vs her şeyi tam. Bulabilirsem yeni başlayanlar için ders kitabını da veririm.
İlgilenen olursa foto eklerim.
Buna da siz fiyat teklif edin.
Canım hiç düşünmedîm ki.iPod a ne fiyat dusunuyorsunuz?
Ben ipod piyasasini bilmiyorum ki ne desem olmaz,siz bana bir fiyat belirleyip ozelden de yazabilirsiniz uyarsa konuşuruz :)Canım hiç düşünmedîm ki.
Siz bir fiyat yazın ona göre bakalım.
Piyasasını ben de bilmiyorum bî araştıralım.Ben ipod piyasasini bilmiyorum ki ne desem olmaz,siz bana bir fiyat belirleyip ozelden de yazabilirsiniz uyarsa konuşuruz :)
Hayır, diğer üçleri bilemem ama benimki kullaılmadığı îçin tam'i yıpranmamış durumda, herhangi bir ycaşlama yok :)yavaslamadı mı ama artık 3ler
bende fiyat alabilirmiym?Selamlar,
3. Jenerasyon az kullanılmış ipod'umu satıyorum. Alalı 3 yıl civatı oluyor, fakat aldıktan kısa süre sonra tabletler filan çıkınca Ipod'u sadece yolculuklarda müzik dinlemek içîn kullandım. Çok çok temiz, her ipodda olan kılcal çizikler bile çok az.
Yaklaşık 2 yıldır çekmecede yatıyordu. Kullanmadığım için satıyorum. Fiyat siz teklif edin.
Eki Görüntüle 1319851 Eki Görüntüle 1319853 Eki Görüntüle 1319854 Eki Görüntüle 1319856 Eki Görüntüle 1319857 Eki Görüntüle 1319862
Bir de ikinci el sayılmayacak kadar temiz bir kemanım var. 1-2 ay kadar kullandım sadece. Çantası reçinesi vs her şeyi tam. Bulabilirsem yeni başlayanlar için ders kitabını da veririm.
İlgilenen olursa foto eklerim.
Buna da siz fiyat teklif edin.
sormak istediğiniz bişey varsa yardımcı olayım ::)Kemani dusunuyirumm
8 canım, ben ikisini anca doldurdum.bu 8GB canım yoksa 16
Merhaba, pardon bildirim gelmeyince fark etmemişim.Kemanin fptosunu görebilir miyim mm mm ve de fiyat alabilirmiyimmmmmmm
Merhaba, pardon bildirim gelmeyince fark etmemişim.Kemanin fptosunu görebilir miyim mm mm ve de fiyat alabilirmiyimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?