Merhaba arkadaşlar. Kına gecemde sadece 1 kere giyindiğim abiyemi satıyorum. Aynı abiyenin farklı rengini kuzey-güney dizisindeki cemre giyinmişti. Gerçekten çok şık bir abiye. Pudra pembesi. 300 küsüre almıştım. Yalan olmasın küsürünü hatırlamıyorum çünkü:))
Fotoğraflarda pek net değil. Normalde kesinlikle daha güzel.
sevgili bal_hatun. henüz yeni üye olduğum için msjına cvp veremıyorum. bana özelden bi mail adresi, face hesabı yada ne bilim tel no.su verirsen iletişime geçebiliriz.
yeni fotoğraflar:) sizler için arkadaşımın gelinlik mağazasına gittim ve fotoğraflarını çektim.
satması için ona verdim dükkanına koydu. sadece bir defa giyilmiş. temizliği yapılmış. asıl rengi fotoğraflardaki parlak olan. açık renk görünenler ışıktan dolayı o şekilde görünüyor. gerçekten çok şık. insan giyindiğinde prenses gibi oluyor:)
Arkadaşlar fiyatını 140 tl ye indirdim. yeter ki satılsın diye. gerçekten çok kaliteli bir elbise. Bu fiyata başka yerde bulmanız çok zor. Tertemiz kuru temizlemesini yaptırıp göndericem. Kargo da benden. Kesinlikle satın alan memnun kalacak.