arkadaşlar montu yeni almıştım fakat aceleden pek inceleyerek almadım birden kilo alıncada 2-3 kez giyebildim dolapta duracağından birisinin işine yarasın dedim :) almak isteyen olursa fiyatta anlaşırız :)
arkadaşlar montu yeni almıştım fakat aceleden pek inceleyerek almadım birden kilo alıncada 2-3 kez giyebildim dolapta duracağından birisinin işine yarasın dedim :) almak isteyen olursa fiyatta anlaşırız :) Eki Görüntüle 848426
Eki Görüntüle 848427
geç oldu ama yeni görebildim fotoğraf boyutu büyük oldu yüklemeynce bende ikili birleştirip denedim ön arka omuz ve kollar :) fiyat 30 diyorum :) size kargo ücretiyle 35e gelir karşı ödemeli yollarm en fazla 5 tl olur zaten nerede oturuyorsunuz birde hesabıma havale yapmanız gerekecek hesap numaram var
mesajınızı aldım cevap bekliyorum fakat size özelden cevap veremiyorum sanırım üyeliğim yeni olduğundan mesaj sayısı 50 olmadan yazamıyormusum bir ayar birşey oluyor mu bende tam bilmiyorum nasıl konuşacağız özelden adres falan...
arkadaşlar montu yeni almıştım fakat aceleden pek inceleyerek almadım birden kilo alıncada 2-3 kez giyebildim dolapta duracağından birisinin işine yarasın dedim :) almak isteyen olursa fiyatta anlaşırız :) Eki Görüntüle 848426
Eki Görüntüle 848427