• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satılık 42 beden deri mont 2-3 kez giyildi 35 tl kargo ücreti sizden

exce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
223
9
68
arkadaşlar montu yeni almıştım fakat aceleden pek inceleyerek almadım birden kilo alıncada 2-3 kez giyebildim dolapta duracağından birisinin işine yarasın dedim :) almak isteyen olursa fiyatta anlaşırız :) $Fotoğraf0471.jpg $Fotoğraf0470.jpg

Son düzenleme:
Canim fotograflar bulanik cikmis daha net bir kac foto ekleyebilirmisin..fiyatta anlasirsak alabilirim

geç oldu ama yeni görebildim fotoğraf boyutu büyük oldu yüklemeynce bende ikili birleştirip denedim ön arka omuz ve kollar :) fiyat 30 diyorum :) size kargo ücretiyle 35e gelir karşı ödemeli yollarm en fazla 5 tl olur zaten nerede oturuyorsunuz birde hesabıma havale yapmanız gerekecek hesap numaram var

Eklentiler

• $cats.jpg
    $cats.jpg
    127,4 KB · Görüntüleme: 88
  • $page2.jpg
    $page2.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 95
  • $page.jpg
    $page.jpg
    158,7 KB · Görüntüleme: 90
Canim fotograflar bulanik cikmis daha net bir kac foto ekleyebilirmisin..fiyatta anlasirsak alabilirim

mesajınızı aldım cevap bekliyorum fakat size özelden cevap veremiyorum sanırım üyeliğim yeni olduğundan mesaj sayısı 50 olmadan yazamıyormusum bir ayar birşey oluyor mu bende tam bilmiyorum nasıl konuşacağız özelden adres falan...

Canim ben begenmistim ama esim almami istemedi kusura bakma sana hayirli satislar insallah..

Back