Satılık 34-35 numara buz pateni

pembekirmizi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
3
0
6
34
İstanbul
Merhaba 5-7 yaş arası kullandığım buz patenimi satıyorum, 34-35 numaraya uygun, CCM Pirouette marka, zamanında Ankara Belpa'dan almıştım :) Hobi amacıyla kullanılabilir. Çocuğunuz buz patenini seviyorsa ve sık sık gidiyorsa emin olun plastik kiralık patenlerden daha iyi bir seçenek olacaktır ve bu sporu sevmesini sağlayacaktır Çelikleri çok iyi durumda yalnız oluklarının açılması lazım satın alan kişiye bu konuda her türlü yardımı yapabilirim sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz :) Fiyatı 60 tl. İlgilenenler mesaj bırakmaktan çekinmesin :) İstanbul içinde elden satışı yapılır.

Not: Ön kısmında çok ufak çizikler var

Merhaba pembekirmizi,

Kızım 9 yaşlarında ve yeni merak saldık, 2 aydır figür kurslarına gidiyor. Kız çocuklarını biliyorsunuz çok meraklı ve hemen benimde patenim olsun derdinde :)
Bende henüz profesyonelliğe kadar gidecekmi yoksa birçok dalda olduğu gibi ayran gönüllümü bilemediğim için malzemelerine büyük yatırım yapmak istemiyorum.

Yatırım yapmasamda 1. el ucuzlara kaçmamamı, çocuğun bileğini incitebileceğini genede iyi kullanılmış 2. el bir paten almamı önerdiler. Sizinde mesajınızı görünce yazmak istedim henüz gitmediyse ilgilenmek isterim.

Kızım halen 35 numara giyiyor, ve seneyede kesin ayaklarıda büyümüş olacak. Sizinik 35 'den küçük değildir değilmi? Zira küçük gelirse hem sizi hemde kendimi boşyere yormuş olacağım Ayağı kavramı ve fırınlanması gibi konularda varmış, o konuda da yorumunuz olursa sevinirim.

Saygılarımla
Esmeray

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…