Bebek İkinci El satıldı

DieAnotherDay

Meli'nin Dolabı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
297
41
648
41
BUMBO KOLTUK 4 AYDAN 2 YASA KADAR KULLANABILINECEK Bİ ÜRÜN, BİZDE LİLA RENK VARDI ONU KENDI EVIMDE HEP KULLANDIM, YEMEK YEDIRIRKEN,BANYO YAPTIRIRKEN,TV IZLERKEN, HERZAMAN KULLANDIM, SONRA YESIL PORTATIFI KULLANMAYA BASLAYINCA LILAYI SADECE BANYO YAPTIRIRKEN KULLANDIM SONRADA BIR TANIDIGA HEDIYE ETTIM,, BU AQUA RENk OLAN SIFIR MEMLEKETTE KULLANMAK İÇİN ALMIŞTIM, ANNEMLERDE DURUYORDU, MALESEF ANNEMLERDE BIZE YAKIN YERE GELINCE BU BUMBO MEMLEKETTE KALDI GIDEMEDIGIMIZDEN KULLANAMADIK, OYUZDEN SIFIR, KEMERİDE TAKILMADI HİÇ,
BAGCILAR DA ELDEN TESLIM ALINABILIR.
130TL
$20140718_192159.jpg

Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğu TERTEMİZ SAPASAĞLAM BİZ OYUNCAKLI TEPSİSİNİ PEK KULLANMADIK AMA, KOLTUĞU KULLANDIK, ÇOK KULLANIŞLI VE FAZLASIYLA MEMNUN KALDIM BU URUNDEN,, HALA DAHA KIZIM TV IZLERKEN KULLANIYOR, KAHVERENGİ GÖRUNEN ALTI 3 KADEME YUKSEKLIK AYARLI, YANI ÇOCUK OTURMAYA BASLADIKTAN SONRA 5 YASA KADAR KULLANILABILECEK BI URUN,,
80TL

$20140718_192058.jpg

Benim mama sandalyesine cok ihtiyacim var ikeadaki antilop düşünüyordum uygun oldugu icin butcem kisitli maalesef sizdekide cok hosuma gitti fiyatta yardimci olursaniz ciddi aliciyim tesekkurler

Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğu TERTEMİZ SAPASAĞLAM BİZ OYUNCAKLI TEPSİSİNİ PEK KULLANMADIK AMA, KOLTUĞU KULLANDIK, ÇOK KULLANIŞLI VE FAZLASIYLA MEMNUN KALDIM BU URUNDEN,, HALA DAHA KIZIM TV IZLERKEN KULLANIYOR, KAHVERENGİ GÖRUNEN ALTI 3 KADEME YUKSEKLIK AYARLI, YANI ÇOCUK OTURMAYA BASLADIKTAN SONRA 5 YASA KADAR KULLANILABILECEK BI URUN,,
80TL

Eki Görüntüle 1194975 [/QUOTE]

Size özel msj yazdım. :3:

merhaba arkadaslarr, özelden gelen mesajlarada ivedi cevap veriyorum, bumbo sıfır, mama sandalyesini kullandık fakat sorunu yok tertemiz, ve fıyatları son, belki satılmazlarsa aralık-ocak gıbı ındırım yapabilirim, şuan aciliyeti yok,

aslında 2. çocuk için saklamayı düşünüyordum, çunku çok memnun kaldım, ama şuan oturdugum evden tasınacagım ve daha kucuk bır eve gececegim, oyuzden fazlalıklar, elden çıksın dıye satışa koydum, çünkü evde bisiklet,bebek arabası, ve kıyafet, oyuncak baya bırıktı,

istanbul-bagcılar-çiftlikteyim eger elden almak isteyen olursa alabilir,

bu arada bu urunlerden benden almasanız bile, tavsıye edıyorum, özellikle buyuk mama sandalyesı ıle bu mama sandalyesı arasında kararsız kalanlar, bende chıcconun buyugude vardı, ınanın 5-6 defa kullandım, oda sırf alınmış kullanılsın, dıye,

ilginiz için tesekkurler,

Sıfır bumbo koltuk satılık kutusunda ve fisher price yağmur ormanı mama koltuğu temiz

istanbul bagcılar civarı elden teslım,,

Merhaba,
Bumbo'nun fiyatını 100 tl yapabilirseniz hemen bugün ya da yarın gelip teslim alabilirim. Iki gün sonra şehir dışına çıkacağımdan olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkürler :)

Merhabalar,
Özelden mesaj attım size değerlendirirseniz sevinirim.tşk.

Merhaba,
Bumbo'nun fiyatını 100 tl yapabilirseniz hemen bugün ya da yarın gelip teslim alabilirim. Iki gün sonra şehir dışına çıkacağımdan olumlu olumsuz dönüş yaparsanız sevinirim. Teşekkürler :)

Merhabalar,
Özelden mesaj attım size değerlendirirseniz sevinirim.tşk.

merhaba arkadaslra,, bendeki bumbo satıldı ama aynı temzilikte ve aynı renkte olan baska bır bumboı var,, arkadasım almış fakat bebegı çok kılolu oldugu ıcın kullanamamış,, 95tl ye satıyor,, dilerseniz yönlendirebilirim, kendısı sakaryada,,

merhaba arkadaslra,, bendeki bumbo satıldı ama aynı temzilikte ve aynı renkte olan baska bır bumboı var,, arkadasım almış fakat bebegı çok kılolu oldugu ıcın kullanamamış,, 95tl ye satıyor,, dilerseniz yönlendirebilirim, kendısı sakaryada,,

merhabalar acaba koltuk satıldı mı almayı düşünüyorum da?

Back