• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saten yorgan

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar annem bana saten yorgan yaptırmak istiyormuş ama bu saten yorgan nerede kullanılıyor? Bir de hangi renk genelde tercih ediliyor? Bunlar hakkında hiç fikrim yok. Yardım eder misiniz? Teşekkürler

Saten dediğiniz. Şu elde yapılan saten kaplama yün yorgan mı. Eğer anladığım yorgansa annemin çeyizinde vardı. Bir kere dahi kullanmadı. Döşeklerle birlikte yünlerini çıkartıp küçük yorganlar yaptırmıştı saten hali ile kullanışlı olmuyor.

Saten dediğiniz. Şu elde yapılan saten kaplama yün yorgan mı. Eğer anladığım yorgansa annemin çeyizinde vardı. Bir kere dahi kullanmadı. Döşeklerle birlikte yünlerini çıkartıp küçük yorganlar yaptırmıştı saten hali ile kullanışlı olmuyor.
Anne yüreği işte illa yaptırmak istiyor

Anne yüreği işte illa yaptırmak istiyor
Madem anneniz heves etmiş yaptırıyor kırmayın hevesini bir taneden ne olacak. Çok fazla yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Belki kullanırsınız kullanmazsanız da üzerinden zaman geçince uygun bir anda ihtiyaç sahibi birine verirsiniz. Ufak tegek şeyler için heves kırmaya gerek yok diye düşünüyorum

Madem anneniz heves etmiş yaptırıyor kırmayın hevesini bir taneden ne olacak. Çok fazla yapmadıktan sonra sıkıntı olmaz. Belki kullanırsınız kullanmazsanız da üzerinden zaman geçince uygun bir anda ihtiyaç sahibi birine verirsiniz. Ufak tegek şeyler için heves kırmaya gerek yok diye düşünüyorum
Evet ben de böyle düşündüm. O yüzden tamam dedim

Back
X