• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saten Tüy Sarartıcı-Yüzümü Mahvetti

issues

everyone just let me be.
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2010
32
63
288
Arkadaşlar marka verdim farkındayım ama mecburum.Ben bir yanlış yaptım,sizler de yapıp yanmayın istiyorum.Saten tüy sarartıcısını uyguladım yüzüme ve yüzümü yara yaptı.Evet ve öyle ufak bir yara da değil bu.Orta boyda.Önceki kullanışımda da ufak bir yara oluşmuştu fakat ben kendi cildim sorunlu diye hemen sarartıcıya atmak istemedim suçu.Bugün anladım ki tamamen sarartıcının.Yüzüme uygulayıp ılık su ile yıkadıktan sonra ne göreyim resmen derim sıyrılmış.Ben hukuk okuyorum ve bu olay karşısında ne tür haklarım var çok da iyi biliyorum.Eğer kalıcı bir şey olursa da hakkımı arayacağım.Siz siz olun lütfen bu markanın ürünlerini kullanmayın.

Son düzenleme:
cildiniz hassassa bu tür ürünleri yüzünüz kirliyken uygulayın

kardeşimde yapınca böyle olmştu artık sesu marka kullanıyor, 10 dk yerine 5 dk bekletiyor

evet saten markası gerçekten başarısız:19:

Peki kardeşinizde iz falan kaldı mı ? Çok korkuyorum şu anda gerçekten.

sizin ki gibi soyulmadı kahverengi olmuştu cildi, bi parça derisi kalkmıştı

contrantubex krem yazdıı doktor

bir de yumurta akı sürdü kardeşim. yumurta akında plesenta var cilt yeniliyor :34:

Evet ben de direkt internete baktım ve şu anda yüzümde yumurta akı var.Benim de bir tarafı kahverengi.Annemlere söyledim yumurta akı fayda etmezse doktora gideceğiz.Soyuldu derken kastettiğim derimin kalkmasıydı benim de.Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. :)

onca zamandır yüz ağda bantlarından kullanıyorum vivetin az olsun tecrübem var en sonunda değişiklik yapıyım dedim saten yüz ağda bandı aldım hiç memnun kalmadım sanırsam ayva tüyü kadar ince tüyleri alıyor sadece ki benim yüz tüyleri neredeyse erkek sakalı gibi :17:

Son düzenleme:
Back