Saten boyalı duvarlar hangi deterjanla silinir?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar saten boyalı duvarlar ne tür bir deterjanla silinir bilgisi olan var mı?

kızlar yarın sılmem gerek sanırım bır fıkrı olan yok teşekkurler..

Ben hemen hemen herşeyi denedim pek farkları yok birbirlerinden kirçöz diye bir deterjan vardı oda çok iyiyiydi

Ben anwayın genel temizleyicisi var loc süper çıkarıo canım duvarları onla silerim hemde 3-4 damlayla yoksa gel bana biraz dökeyim kovana:)))

Boşver onu arama şimdi evinde domestos varsa aynı görevi görür.Kirçözü migrostan almıştım canım tek bir firmanın var zaten görürsün.

Çok duyulmuş bir marka ama sen bilirsin evinde ne varsa onla sil o zaman...

Ben anwayın genel temizleyicisi var loc süper çıkarıo canım duvarları onla silerim hemde 3-4 damlayla yoksa gel bana biraz dökeyim kovana:)))

evet bu üründe güzel her yeri temizleye bilirsin cam kapı yerler filan hele cam silmede geçiktiriyor kirlenmesini ben denedim ve hala var bitmedi
dene derim bu ürünüde kullanırım domestos çamaşır suyunuda

anwayn bu ürünü nerde bulabiliriz acaba büyük marketlerde varmı fiyatı nedir???:enbuyukkk:

Anwayi marketlerde bulamazsın aynı avon gibi satış temsilcileri var. Çevrende bir araştır canım.

canım benim annem önce normal temizlik ürünleri ile sildiriyordu daha sonra bir bayan anneme ariel ile sidirmesini söylemiş.annem de artık ariel le sildiriyor.çokta memnun bir problem yaşamadık çok şükür.

kızlar bütün duvarları sildim..ama çamaşır suyu dokundu bana baş ağrısı miğde bulantısı hastayım bugün ((keşke çamaşır suyuyla silmeseydim...

Back
X