sataş buraya:)

Topik açılırken sebebi yazılmış, konuyu açan espri yapmak istemiş nedir bu tahammülsüzlük.

Konu sahibesi,
malesef 1-0 mağlup başladınız, espriniz bile ciddiye alındı, o kadar hoşgörüsüz olduk...

sen sataşma de yeterkii

artık kullanıcılar o kadar tahammülsüzkü bak 3. sayfada kendiliğinden çıkmış işte oku deşarj ol yavrum

bende kendi kendimle atışcam birazdan..yahu kpss sonuçları açıklanmadı gitti bee..off ösym off..bende ona sataşmak istiyorum iştee...yahu adamlar kendileri okuyup puanlıyor galiba hala açıklanamadığına göre..iyi olmuş bu başlık dicem ve sataşcam ama bilemedim kime:)

Mune'ye katılıyorum.
Konunun adı belli, içeriği belli. Kendisine uygun gelmeyen kişiler bakmayıversin..
Bazen kk'daki kadınları anlamak kadar zor bir şey yok..
Pff..

Bu arada bana da sataşılmasını istiyorum.. Stres atarım en azından..

dur ben sataşayım:) sen başka nick bulamadınmı niye limonlu buldun.yokmuydu sanki başka isim misim..:))

selam mune :79:
sana sonuna kadar katılıyorum zaten bu sevıyesız ınsanlar yuzunden ban yıyorum hep

tamam sen bi çevrimiçi olda kozlarımızı paylaşalımDDD

Ne garip insanlar var yahu sataşmak istemeyen yazmaz ne diye bu tahammülsüzlük sanki insanları yakasından tutup yorum yaptıran var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…