sataş buraya:)

şimdi ben bir soru sorayım. farklı fikirlerde olanlar birbirine sataşsın :33: biraz garip gelebilir sataşmak için soracagım soru ama ;

Bazı yerlerde baklava yapımında, serbetın sıcak baklavanında sıcak olması gerektıgını yazmıslar. cıtır cıtır olması ıcın sıcaga sıcak olmalıymıs. ama bız bırınden bırının sıcak-soguk olması gerektıgını bılıyoruz. sızce hangısı dogru :)

şimdi ben bir soru sorayım. farklı fikirlerde olanlar birbirine sataşsın :33: biraz garip gelebilir sataşmak için soracagım soru ama ;

Bazı yerlerde baklava yapımında, serbetın sıcak baklavanında sıcak olması gerektıgını yazmıslar. cıtır cıtır olması ıcın sıcaga sıcak olmalıymıs. ama bız bırınden bırının sıcak-soguk olması gerektıgını bılıyoruz. sızce hangısı dogru :)

Annem soğuk baklavaya sıcak şerbet döker... Herkes çok beğenir :56::56:

valla beddua mı etmişler neyse de herkesin ortak sorunu emin ol ne kadarlık evlisin

2 yıllık evliyim ama pişmanım:) yani eşimin ailesine olan ilgisi yüzünden benden ilgisi azalıyor düşünüyorum.
yada kuruntuluyum işte:D herşeye hehe deyip geçmeye karar verdim buraya üye olalı,
hayat bana güzel la:D deli deli hareketler yapacam artık:D akıllı gezdk de ne oldu:D

baklava sıcak serbette sıcak olursa hamur yıgını oluyor:)
ama bırı sıcak dıgerı soguksa kıvamı tutar.
tabii ki baklavanın buz gibi olması degıl az ılık olması gerek

Back